Overseas Highway i Florida

Oplevelserne du ikke må misse på vej til Key West

Overseas Highway blev oprindeligt bygget som jernbane helt fra Miami til Key West af oliemillionæren Henry Flagler. En orkan satte en stopper for jernbane eventyret. Man valgte i stedet at bygge en vejstrækning på toppen af de resterende jernbanebroer, som stod færdig i 1938. En del af strækningen foregår over broen, Seven Mile Bridge. Broen har være med i flere filmscener som fx i "Licence to Kill" fra 1989 med Timothy Dalton som James Bond.

Sørg for at stoppe undervejs - der er masser af naturoplevelser

  • John Pennecamp Coral Reef: Tag på snorkel- eller dykkerture op oplev de fascinerende koralrev. En tur i mindre både med glasbund er også super populær.
  • Long Key State Park: Medbring din egen frokost og gå via The Golden Orb Trail til parkens picnic område. Du oplever mangrove skov, et rigt fugleliv og en skøn strand.
  • Bahia Honda Key: Lige efter Seven Mile Bridge havner du på Bahia Honda Key der er kendt for parken med samme navn. Her kan du dase på sandstranden eller vandre lidt rundt blandt palmerne. Du kan også komme på dykke- og snorkleture.

Kort

Vis på kort