Rejseforedrag: Kør-selv i Californien og det vestlige USA

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i det vestlige USA

Drømmer du om at opleve det vestlige USA’s storslåede nationalparker, pulserende storbyer og ikoniske highways? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i Californien og det vestlige USA.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Californien og det vestlige USA eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Californien og det vestlige USA har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, det vestlige USA har at byde på: Fra charmerende byer og storslåede kystlandskaber langs Highway 1 til Grand Canyons kraftfulde landskaber og Yosemites spektakulære vandfald. Kom med til Las Vegas, hvor The Strip imponerer med farverige kasinoer og glitrende hoteller, og Los Angeles med de ikoniske forlystelsesparker og Hollywood-skiltet, der knejser højt på Mount Lee.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige californiske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Californien og det vestlige USA.

Datoer og tilmelding

marts 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Næstved Næstved 10-03-2020 17:30 Venteliste
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Lyngby Lyngby 11-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Roskilde Roskilde 12-03-2020 17:30 Venteliste
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Vejle Vejle 17-03-2020 17:30 Venteliste
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Viborg Viborg 17-03-2020 17:30 Få ledige pladser
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Aarhus Aarhus 18-03-2020 17:30 Ledige pladser
april 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Aalborg Aalborg 01-04-2020 17:30 Ledige pladser

Find mere inspiration til din rejse her