Rejseforedrag: Kør-selv i Californien og det vestlige USA

Gratis foredrag om kør-selv i Californien og det vestlige USA

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Det bliver en god times tid med masser af billeder og inspiration til rejsen til det sydvestlige USA. Vi kommer bl.a. forbi spændende storbyer som San Francisco, Los Angeles, San Diego og Las Vegas, smukke og storslåede nationalparker, herunder Grand Canyon, Bryce Canyon, Yosemite og mange flere. Dette bliver krydret med en tur ned ad Highway 1, som har ry for at være blandt verdens smukkeste kyststrækninger. Her kommer vi ud at køre på kanten af Stillehavet og gør stop i mange af de charmerende byer, der ligger langs kysten. Den klassiske fortælling krydres undervejs med spørgsmål om waffles eller æbleskiver til morgenmad, oplevelser på en cykel og ikke mindst historien om Clint Eastwood, der for 30 år siden var borgmester i Carmel.

Vi slutter af med lidt kort praktisk information omkring hvordan I kan blive godt kørende i USA – skal det være i bil, motorhome, motorcykel eller måske på cykel – samt hvordan I kan overnatte undervejs.

Datoer og tilmelding