Rejseforedrag: Kør-selv i Californien og det vestlige USA

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i det vestlige USA

Drømmer du om at opleve det vestlige USA’s storslåede nationalparker, pulserende storbyer og ikoniske highways? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i Californien og det vestlige USA.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Californien og det vestlige USA eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Californien og det vestlige USA har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, det vestlige USA har at byde på: Fra charmerende byer og storslåede kystlandskaber langs Highway 1 til Grand Canyons kraftfulde landskaber og Yosemites spektakulære vandfald. Kom med til Las Vegas, hvor The Strip imponerer med farverige kasinoer og glitrende hoteller, og Los Angeles med de ikoniske forlystelsesparker og Hollywood-skiltet, der knejser højt på Mount Lee.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige californiske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Californien og det vestlige USA.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her