Smithsonian Museerne i Washington D.C.

Washingtons bedste museer

USA's magtfulde centrum, Washington D.C., er en pulserende kulturel hub. Ikke mindst på grund af de mange spændende Smithsonian museer, der udgør en stor del af byens kulturelle sjæl. De 19 museer ligger som perler på en snor langs The Mall og må siges at være blandt USA’s absolut bedste museer. Her kan I med garanti finde underholdning for både de voksne og familiens yngste medlemmer. Og det bedste er, at de allesammen har gratis adgang.

Inspiration

Fra dinosaurer til amerikansk historie

Glem alt om kedelige plancher og dårlig museumsformidling. På Smithsonians 19 museer bliver historien nærmest levende. Uanset om I går på opdagelse blandt dinosaurer på The National Museum of Natural History, de mange flyvemaskiner på National Air and Space Museum, udforsker de oprindelige stammers kultur på National Museum of the American Indian eller besøger Museum of American History, venter der underholdning for hele familien. Og skal børnene have en ekstra stor oplevelse, så tag en nat på museet, da nogle af dem tilbyder sleep over-arrangementer.

En gratis omgang

Vi kan takke den engelske videnskabsmand James Smithson (1765-1829) for at en række af USA’s bedste museer i dag er samlet i Washington D.C. Smithson var en succesfuld videnskabsmand, der testamenterede 500.000 dollars til bl.a. ”at øge og udbrede viden blandt mennesker”. Netop derfor er der gratis adgang til alle de museer, der er administreret af Smithsonian Institution.


"nogle af smithsonian museerne har after dark arrangementer med musik, mad og andre ekstraordinære oplevelser. så er der virkelig noget ved at gå på museum"


 

Kort

Vis på kort