Boulevard The National Mall i Washington D.C.

Hovedattraktioner som perler på en snor

Hovedattraktionerne i Washington D.C. ligger spredt på den 600 meter brede og 3 kilometer lange boulevard, The Mall i hjertet af Washington D.C. Med alt fra store monumenter og memorials til spændende museer og sjove historiske kuriositeter kan I snildt bruge dagen - og aftenen - på at udforske området og D.C.s største kulturskatte.

The Malls Store monumenter

I den vestlige ende af den tre kilometer lange plæne sidder Lincoln i det græsk-inspirerede Lincoln Memorial og troner over sin by, og i den modsatte ende ligger Capitol, det overdådige amerikanske parlament. Mellem disse to yderpunkter finder I cremen af alle de store seværdigheder i Washington D.C. - den gigantiske obelisk, Washington Monumentet, omgivet af Stars and Stripes, Reflecting Pool, og store mindesmærker som Vietnam Memorial og National World War II Memorial, for ikke at snakke om alle de spændende Smithsonian-museer. I har en spændende dag i vente i magtens centrum.

Inspiration

Verdens mest magtfulde adresse

I forbindelse med The Mall finder I også verdens nok mest magtfulde adresse, 1600 Pennsylvania Avenue, bedre kendt som Det Hvide Hus. Præsidentpalæet er lukket for offentligheden, men I kan stadig få taget jeres foto foran den ikoniske bygning. Fra den store græsplæne foran Det Hvide Hus, The Ellipse, kan I faktisk kigge hele vejen til det smukke Thomas Jefferson Memorial, der også er kendt for de mange lyserøde kirsebærtræer, der absolut er et besøg værd.

Kort

Vis på kort