St. Augustine

Florida’s ældste by

Der er en god grund til at amerikanerne selv og rejsende fra hele verden, valfarter til St. Augistine i Florida. Byen skiller sig ud fra de fleste steder i Florida – ikke mindst St. Augustines historiske bymidte, der minder mere om Spanien/Portugal end USA. Her er en rig historie, der går mere end 450 år tilbage, da byen var den første, der blev grundlagt i Florida.

Oplev den charmerende bymidte

Det gamle centrum er fyldt med charmerende små skæve butikker, sjove barer/pubs, dejlige restauranter, et destilleri, en chokoladefabrik, ungdommens kilde, den ældste Ripley's Believe It or Not, den ældste skole opført i træ og det ældste hus i hele USA. Sørg også for at slentre gennem de gamle villaveje, hvor der ikke er så mange turister. Byens største attraktion er det store fort, Castillo de San Marcos, der blev opført for at beskytte og forsvare Spaniens krav på ”den nye verden”.

Når du trænger til en pause fra alle seværdighederne, kan du tage ud og slappe af på en af de mange skønne strande, der ligger tæt på byen.

Maria - rejsespecialist i Odense

Tip: Lidt nord for St. Augustine finder du stranden, Vilano Beach. Kør over Francis and Mary Usina Bridge og du er ved stranden på under 10 minutter.

Kort

Vis på kort