The Big Texan Steak Ranch i Amarillo

Kan du spise en bøf på 2 kg?

En stor, skrigende gul facade giver dig en varm modtagelse til grovædernes paradis – The Big Texan Steak Ranch i Amarillo. Deres berømte 72 oz steak, har sat stedet på verdenskortet. Her kan du tage udfordringen op – spis den 72 oz eller 2 kg store steak med tilbehør på max én time og det er gratis.

Et ikon på Route 66

The Big Texan Ranch åbnede tilbage i 1960 på Route 66, der går gennem Amarillo og blev lynhurtigt en succes med de saftige steaks og kolde øl. I dag ligger spisestedet på Interstate 40 i Amarillo og stadig et ”must see” på din kør-selv-ferie via Route 66.

Inspiration

Bliv hentet at en limousine i Texas Style

Hvis du bor i Amarillo, kan du ringe til The Big Texan Steak Ranch og bestille en limousine. Der kommer en stor, skinnende limousine med enorme horn på kølergrillen og henter dig. Det koster ikke noget og du bliver endda kørt tilbage igen, - det kan man da kalde ”god service”.  

The 72 oz Steak Challange

Der er en herlig stemning, så snart du træder ind i The Big Texan Steak Ranch. Masser af borde med glade, sultne gæster og en udsmykning, der skriger ”det vilde vesten”. Midt i det store lokale, er der en lille scene, et bord med plads til 6 personer og 6 ure der tæller ned. Det er forbeholdt til dem, der tør tage udfordringen op og forsøge at gøre kål på den 2 kg store steak. Alle bliver præsenteret og en speaker kommenterer forløbet, som var det en stor sportsbegivenhed.

Den legendariske 72 oz Steak Challange blev til i 1962, da ejeren R. J. Bob i forbløffelse over, hvor meget de ægte Texas cowboys satte til livs, at han kom med en udfordring til dem.  Betal 5 $ og spis så meget du kan på én time – vinderen fik det gratis. En enkelt bestilte og spiste 72 oz med tilbehør. Bob blev så imponeret, at han gik på scenen og råbte ” “from this day forward, anyone who could eat the entire 72 oz dinner-in one hour– gets it for FREE”. Publikum jublede og gør det stadig, når det lykkes for en modig sjæl.

Kort

Vis på kort