Union Market i NOMA, Washington D.C.

NoMa er up and coming

NoMa, North of Massachusetts Avenue, er en urban, mangefacetteret bydel, der udfolder sig omkring Union Station. Med sin stærke community feel, frembrusende madscene og kreative vibe er området en must at gå på opdagelse i. Ikke mindst bør I unde jer selv at besøge Union Market; et moderne madmekka, der fortjener at blive smagt på. Sæt jer blandt Washington fashionistas, NoMa hipsters og Michelin-kokke, der alle finder vej til det pulserende madmarked.

Inspiration

Union Market, Washingtons hippeste spisested

Siden Union Market åbnede efter renovation i 2012 er den velduftende madhal blevet lidt af et epicenter for Washingtons eksperimenterende madscene. Med sit spændende miks af restauranter, trendy butikker med kraftigt duftende krydderier og lokale specialiteter og masser af kreative virksomheder, bliver både sanserne og shoppegenet forkælet. Ud over spændende madoplevelser holder Union Market ofte forskellige events, der sætter lidt ekstra krydderi på madoplevelsen.

Graffiti og Kvindernes kampdag

I 2015 lavede den LA-baserede graffitikunstner Mr. Brainwash en række massive graffiti-maleri på Union Markets bygning i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag. I dag er de store malerier nogle af områdets mest instagrammede kunstværker. Ikke mindst fordi Lady Michelle Obama var den den første til at så sit foto taget sammen med kunstneren ved det store værk.

Kort

Vis på kort