Vinbyen Grapevine

En hyggelig oase af, vin, kultur og sydstatscharme

Den lille by Grapevine mellem Dallas og Fort Worth, ligger nogle få minutters kørsel nord for Dallas International Airport. Byen er et supergodt alternativ til den travle metropol Dallas, inden din kør-selv-ferie starter gennem Texas. Grapevine er en virkelig hyggelig by med en herlig varm atmosfære og kendt for sin vinproduktion i nærområdet og flere aktiviteter for både livsnydere og børnefamilier.

Start dit besøg med en tur i det historiske Main Street District, hvor du kan shoppe rundt i lokale butikker, kunstgallerier, på farmers market og nyde noget godt at spise på en af de mange restauranter. Planlægger du at gå ”shop-amok”, skal du tage til Grapevine Mills - et af de allerstørste indkøbscentre i Texas.

Du må ikke gå glip af Glockenspiel Clock Tower, når to togrøver-figurer dukker op ud af tårnet, på slaget 10, 12, 14, 16 og 18. Tag også en tur med Grapevine Vintage Railroad, hvor du træder ind i smukke, gamle togvogne fra 1920érne. Der er flere ture med forskellige temaer. Rejser du med børn er Sea Life Grapevine Aquarium absolut et besøg værd, hvor I kan beundre tusindvis af fisk i alle størrelser og farver.

Du skal vælge Grapevine, hvis du ønsker en mere afslappende start på din Texas-rejse.

Kort

Vis på kort