Volo Museum

45 udstillinger med +10.000 mekaniske maskiner

Volo Museum ligger i en forstad til Chicago og perfekt til en oplevelse for hele familien. Museet er et sandt slaraffenland for alle, der har den mindste interesse i biler, motorcykler, cykler, mekanik, skæve ting og sager - og skulle det ikke være nok, er der også en 15.000 m² stor dinosaurpark. Det hele startede på en gammel gård i 1960, der sidenhen har udviklet sig til mere end 45 udstillinger med +10.000 mekaniske finurligheder.

Det ene øjeblik går du rundt i en Disney-udstilling, hvorefter et militærmuseum dukker op efter du har passeret en Coney-karrusel, toge, både, jetfly og udstillinger med musik maskiner, tv-og Hollywood biler og motorcykler. Det er ganske enkelt overvældende, og den planlagte time bliver hurtigt til 3, 4 og 5 timer. Du kan heldigvis stille sulten på deres Showtime Pizzeria og Grams Central Station Ice Cream and Coffee Parlor.

Har I mod på mere. kan I tage en afslappet tur med damptoget, når det forhåbentlig igen bliver klart engang til efteråret 2023, hvor I stifter bekendtskab med museets mange udstillinger og togførerne der er kendt for deres vandede vittigheder – leveret med et smil. Er det for stille for jer kan I prøve en køretur i Monster Truck – det er en fed oplevelse.

Når børnene har haft en dejlig dag, kan I slutte af i Volo Antique Malls – måske finder I noget at tage med hjem.

Kort

Vis på kort