Washington D.C. fra 3 nye vinkler

En ny vinkel på Washington

Når I besøger Washington, kan I selvfølgelig ikke komme uden om The White House og de imponerende monumenter som Washington Monument, Lincoln Memorial og kongresbygningen Capitol, der alle pryder det kilometerlange grønne område kaldet The National Mall i hjertet af Washington. Men de allerbedste udsigter og fotos af de storslåede bygningsværker finder I på nogle af byens rooftops og tårne. Vi har fundet tre steder, der ud over at være en oplevelse i sig selv, også giver jer et fantastisk udsyn til byens højdepunkter. Her oplever I Washington fra en helt ny vinkel.

Inspiration

Se The Capitol gennem en anden linse

For alle medienørder er Newseum i forvejen et must see, men selv for jer, der ikke har lyst til at dykke ned i amerikansk pressehistorie, byder museet på en særlig oplevelse. Når I er kommet igennem den interaktive udstilling med rørende Pulitzer-belønnede pressebilleder, et stykke af Berlin-muren og mediedækningen af utallige store begivenheder, tager I turen op til museets terrasse, hvor Washingtons måske smukkeste panorama over den ikoniske og noget overdådige kongresbygning, The Capitol, tager imod jer. Den hvide kolos viser sig fra sin bedste side, når den ses lidt fra oven.

Betragt Washington monument i fuld figur

Byens måske bedste udsigt over byen finder I ikke langt fra The Mall. Her ligger The Old Post Office and Clock Tower - en bygning, der med sit underlige klokketårn mest af alt ligner en krydsning mellem en gotisk-inspireret kirke og et gammelt europæisk palæ. Bygningen, der var Washingtons posthus fra 1899 til 1914, er et eksempel på romansk arkitektur og er i dag blevet forvandlet til et Trump-luksushotel. Klokketårnet tilhører dog stadig Washington by, og derfor kan I fra torsdag til søndag komme gratis op i klokketårnet, hvorfra I kan se den majestætiske 150 meter høje obelisk, Washington Monument, i fuld figur.

Fancy vue over det hvide hus

Den bedste sightseeing er den, der kan kombineres med farverige cocktails. Og det er der rig mulighed for, hvis I bevæger jer op på toppen af Hotel W Washington D.C., der ligger klods op ad The White House. Fra deres fancy og überelegante rooftop bar, POV (Point Of View), har I en eksklusiv udsigt til Treasury Department og præsidentens hvide palæ. Baren er da også et favorit-mødested for byens smukke og magtfulde elite. Vil I derop om aftenen, så skal I trække i det fine tøj, for der er dresscode, men om formiddagen eller søndagsbrunch er stemningen mere afslappet, og I kan nyde godt af deres Happy Hour. Tættere kommer I næppe på magtens centrum.

Kort

Vis på kort