Vores rejsemesser

Oplev dit drømmerejsemål på én dag

FDM travel er det eneste rejsebureau i Danmark, der holder egne rejsemesser for Nordamerika, Australien og New Zealand – og det er vi stolte af. Det er vi, fordi det giver os mulighed for at sætte vores egen dagsorden og kvalitetssikre vores messer i alt fra rejseforedrag, kundemøder og samarbejdspartnere. Vores rejsemesser er de eneste i landet med 100 % fokus på en enkelt destination. Det betyder, at du på én dag kan få inspiration til din rejse - over there eller down under.

Vi sikrer høj kvalitet og vedkommende inspiration 

Ved at holde vores egne messer, kan vi sikre os, at I får al den inspiration, sparring og rådgivning, I har brug for, forud for jeres rejse. Gennem inspirerende rejseforedrag og personlige møder med rejsespecialister tilbyder vi ekspertviden og inspiration til jeres rejse. Vi gør det, fordi vi gerne vil være med til at gøre jeres ferie unik. Vi gør det, fordi vi vil være med til at fylde ferien med store oplevelser. Vi gør det, fordi vi ved, hvor vigtig en god planlægning baseret på samarbejde og lydhørhed er for en vellykket ferie.

Lad os inspirere dig – mød os på en af vores populære rejsemesser.

Det får du på vores rejsemesser: 

  • Inspiration til din kommende rejse
     
  • Uforpligtende og personlige møder med  vores kompetente rejsespecialister
     
  • Gratis rejseforedrag med FDM travels egne eksperter og med lokale udstillere
     
  • Information og unik viden om udvalgte destinationer

Vi står klar:

Er der lang tid til næste rejsemesse? Du kan altid booke et uforpligtende møde med en af vores rejsespecialister, der står klar med personlig rådgivning og vejledning.

Kontakt

Øjeblikke fra vores messer