Eventyrlige slotte i Nordwales

Tilbage til Middelalderen

Oplev de imponerende slotte på jeres kør-selv-ferie gennem Nordwales. De gamle slotte står stolt med sine høje borgmurer og tårne, der spejder ud smukke landskaber. Der er interessante udstillinger og rundvisninger, hvor I kan drømme jer tilbage til den barske middelalder.

Inspiration

Caernafon Castle

Oplev det imponerende Caernafon Castle, der intimiderer med sine høje borgmurer og tårne. Her kan I drømme jer tilbage til den barske middelalder, når I spejder ud over havet fra tårnet eller dykker ned i spændende udstillinger. Caernafon Castle er dog ikke kun historie, men spiller stadig en stor rolle for det engelske kongehus. King Edward I’s søn blev født på slottet i 1284 og fik titlen Prinsen af Wales, en titel, der stadig tildeles den engelske kronprins, senest Prins Charles, ved en ceremoni på slottet.

Penrhyn Castle i Bangor

Også charmerende Bangor kan bryste sig af at huse et slot, Penrhyn Castle, der dog klinger noget mere romantisk med sit elegante interiør og maleriske haver end Caernafon. I april og maj dækker blå klokkeblomster området som et farverigt tæppe, og rododendroner og påskeliljer kæmper om at behage sanserne. Spændende rundvisninger og et jernbanemuseum, kærlighedshistorier og skandaler gør slottet til et fascinerende sted for både børn og voksne.

Conwy Castle

Det middelalderlige Conwy Castle, der hersker over byen fra sin klippetop, emmer af sagn og eventyr. De mørke stenmure står stadig rankt, og fra toppen af tårnene venter en skøn udsigt over Conwy Floden og de grønne bakketoppe, der omkranser byen.


" Tip: I skal bare fortsætte 7 km nordpå fra Conwy og I kommer til Llandudno, ”Dronningen af badebyer i Wales”. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev Wales - Skab din egen historie