Autocamper i Wales

Kom tæt på den walisiske gæstfrihed

Wales er på mange måder som skabt til kør-selv-ferie i autocamper. Natursceneriet, de korte afstande og ikke mindst mulighederne for at bo midt i det hele på en af de mange campingpladser. I har også mulighed for at bo ved en gård, borg, pub eller midt i en lille landsby - ganske gratis, hvis bruger bogen fra Britstop, der viser gratis overnatningsmuligheder med autocamper i Storbritannien.

Begiver I jer ud på de små veje, der zigzagger gennem det vilde landskab, bliver I mødt af middelalderborge, billedskønne små landsbyer, dramatiske kyststrækninger, bjerge og ikke mindst den walisiske gæstfrihed. Rejser I med børn, kan I fx skifte autocamperen ud med en tur i damplokomotiv og opleve en helt anden rytme. Tag turen med Ffestiniog & Welsh Highland Railway, der viser jer det bedste af Snowdonia Nationalpark. Drej tændingsnøglen og skab jeres egne rejseminder fra Wales.

Undervejs kan I køre ind på campingpladser med alle faciliteter. Flere steder er der også mulighed for at stoppe ved en sø, en pub eller slot ganske gratis via Brit Stops.

I Wales kan I leje en autocamper Cardiff eller en by i England, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 5 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed 
Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og hele Europa, for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

tjek priser og lej

Vidste du det? 
Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!
Kontakt os.

 

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011