Autocamper i Wales

Kom tæt på den walisiske gæstfrihed

Wales er på mange måder som skabt til kør-selv-ferie i autocamper. Natursceneriet, de korte afstande og ikke mindst mulighederne for at bo midt i det hele på en af de mange campingpladser. I har også mulighed for at bo ved en gård, borg, pub eller midt i en lille landsby - ganske gratis, hvis bruger bogen fra Britstop, der viser gratis overnatningsmuligheder med autocamper i Storbritannien.

Begiver I jer ud på de små veje, der zigzagger gennem det vilde landskab, bliver I mødt af middelalderborge, billedskønne små landsbyer, dramatiske kyststrækninger, bjerge og ikke mindst den walisiske gæstfrihed. Rejser I med børn, kan I fx skifte autocamperen ud med en tur i damplokomotiv og opleve en helt anden rytme. Tag turen med Ffestiniog & Welsh Highland Railway, der viser jer det bedste af Snowdonia Nationalpark. Drej tændingsnøglen og skab jeres egne rejseminder fra Wales.

Undervejs kan I køre ind på campingpladser med alle faciliteter. Flere steder er der også mulighed for at stoppe ved en sø, en pub eller slot ganske gratis via Brit Stops.

I Wales kan I leje en autocamper Cardiff eller en by i England, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Garanti - bestil trygt. Ved leje af autocamper forbeholder FDM travel sig ret til at annullere din bestilling 30 dage før afrejse, såfremt rejserestriktioner ifm. COVID-19 forventes at forhindre en gennemførelse. Ved en annullering vil du blive tilbudt gratis ombooking til en senere dato eller fuld refundering af det indbetalte beløb. Garantien gælder for afrejser i Europa efter 26/6 2021.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 4 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Vælger du at booke din autocamper online, så er din aftalepartner Auto Europe. Det vil sige, at betaling, ændringer og eventuel afbestilling skal foregå direkte til Auto Europe.

Du kan også vælge at tjekke prisen for din autocamper her - og så kontakte FDM travel for bestilling. Når du modtager tilbuddet, så send det direkte videre til FDM travel på europa@fdm-travel.dk og vi klarer resten - og så er FDM travel din aftalepartner.

Ved bestilling gennem FDM travel opnår FDM medlemmer en rabat på 500 kr., og er du ikke medlem, får du et godt tilbud på det første års medlemsskab til halv pris. Så opnår du både rabatten samt fordelene ved at være medlem af FDM.

Kontakt os