Rundt i Wales

6 dages kør-selv-ferie i fascinerede Wales

Wales er legender, middelalderslotte og verdensarv. Wales er også bjergfyldte naturområder, dramatisk smukke kyster, pittoreske landsbyer og gæstfri atmosfære. På dette fem-dages eventyr går turen igennem Wales’ maleriske natur til sagnomspundne slotte og autentiske landsbyer, så I får den fulde oplevelse af, hvad Wales kan tilbyde.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Wales storslåede landskaber.

Fra 9.027 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold 5 nætter i dobbeltværelse samt 6 dages billeje

Rejseperiode: 
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde:
790 km

Klimapåvirkning:
1.076 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Ankomst Cardiff (225 km)

Efter ankomsten til Cardif, hvor I henter jeres udlejningsbil, så går turen til hotellet i Cardif.

Cardiff er et interessant mix af historiske bygninger, museer og innovativ arkitektur. Besøg f.eks. Millennium Stadium, en imponerende sportsarena, der med sine 93 meter er Wales’ højeste bygning, eller byens hjertet, Cardiff Castle. Ankommer I lørdag er markedet på St. Mary Street et absolut must. Store dele af Cardiff centrum er fodgængerområde.

Overnatning i Cardiff.

Cardif - Pembrokshire (200 km)

Kør vestpå mod den charmerende ferieby Tenby og nyd de mangefarvede huse, de smukke strande og havnen, hvor tidevandet sætter sin helt egen dagsorden. Fra Tenby kan i tage en båd ud til Caldey Island, der  byder på et kloster og dejlige vandreture rundt på den lille ø. Turen er naturligvis betinget af tidevandet.

Fortsæt ud til Pembrokeshire National Park, berømt for sit fantastiske kystlandskab og fortsæt ud til St David's, Englands officielt mindste 'city' med kun 1800 indbyggere og besøg katedralen, der er opkaldt efter Wales' skytskhelgen. Området har gennem tiderne været overfaldet utallige gange, ikke mindst af vikinger. 

Måske har I tid til at besøge Pembroke og og se slottet, hvor Konge Henry VII, den første Tudor-konge, blev født i 1457. Pebroke Castle har også set sine dramatiske stunder, fx belejrede Cromwell fæstningen i syv uger. Besøg også Lovespoon Workshop med walisiske håndarbejde.

Overnatning i Pembrokeshire
 

Pembroke - Caernafon - Nordlige Wales (275 km)

Kør nordpå langs Wales' smukke vestkyst. Undervejes har I masser af muligheder for at stoppe og nyde fantastiske udsigter eller besøge de hyggelige byer undervejs, fx den lille pittoreske landsby Aberaeron med husene klinet rundt om havnene, den lidt større by Aberystwyth, vestkystens største by, Machynlleth på kanten af Snowdonia National Park med de mange alternative butikker.

Smukt placeret blandt grønne bakker ligger de charmerende byer Machynlleth og Dolgellau, der begge byder på masser af folklore. I havnebyen Barmouth kan I opleve den gyldne sandstrand, før I fortsætter langs den spektakulære kystvej til Harlech. Her bør I lade jer suge tilbage i tiden med et besøg på det berømte middelalderslot, der emmer af eventyr. Portmeirion, der snor sig hen ad klippesiden, tilbyder masser historie, charme og skønhed, som I bør udforske.

Overnatning i det nordlige Wales, fx Caernafon
 

Caemafon - Snowdonia National Park (250 km)

I byen Caernafon ligger det imponerende Caernafon Castle. Dette walisiske slot blev bygget af King Edward I, hvis søn, Edward II blev født på slottet i 1284 og derfor fik titlen prinsen af Wales; en titel, der stadig tildeles den engelske kronprins. Dagen byder dog også på spektakulære naturoplevelser i Wales’ næststørste nationalpark, Snowdonia National Park.

De grønne dale, dramatiske bjergsider og vandfald omkranset af dybe skove vil med garanti tage vejret fra jer. Ved Llanberis kan I køre en tur med Snowdon Mountain Narrow Gauge Railway. Betwys-y-Coed ligger idyllisk placeret i yderkanten af Snowdonia, og er et absolut must. Herefter kan I lægge vejen forbi den idylliske Beddgelert, som ifølge legenden er opkaldt efter en heltemodig hund, hvor I kan nyde en is fra den prisvindende Glaslyn Ice Cafe, før I fortsætter til turen rundt i Snowdonia National Park og videre sydpå.

Overnatning i Midt Wales

Brecon Beacons & Cardiff (100 km)

I dag kan I gå på opdagelse i Brecon Beacons fantastiske natur, som sagtens kan underholde i timer. Besøg evt. The Big Pit National Coal Museum i Blaenavon og opleve det, der engang var én af de største kulminer i Storbritannien. Bogelsker bør besøge Hay-on-Wye, der lokker med utallige boghandlere og som var en af verdens først 'bog-byer'. Nær Abergavenny kan I besøge Goytre Wharf, et 200 år gammelt industrianlæg ved Monmouthshire and Brecon Canal og i Penderyn kan I besøge Wales' eneste whiskydestilleri.

På jeres videre færd mod Cardiff, kan I besøge Caerphilly Castle, der bringer tankerne hen på legenderne om Merlin, riddere og magiske sværd.

Aftenen tilbringer I i Cardiff, der byder på masser af spændende lokale og internationale restauranter. Slut evt. dagen af med en pint af den lokale øl Brains eller med en Penderyn Welsh whisky. 

Overnatning i Cardiff
 

Hjemrejse fra Cardiff

I dag kan I sige farvel til Wales, inden i vender snuden hjemad eller fortsætter ud på nye eventyr.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 9.027 kr.

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Cardiff retur
 • 5 hotelovernatninger (blandet hotel)
 • 6 dages billeje gruppe A
   

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillings- & rejseforsikring

 

Om rejsen

1 overnatning i Cardiff-området fx Radisson Blu (4*) 
1 overnatning i Tenby fx Hammonds Park Guest House (3*)
1 overnatning i Caernafon fx Sygun Fawr Country House (3*)
1 overnatning i Shrewsbury fx Lion Hotel (3*)
1 overnatning i Cardiff fx Radisson Blu (4*)

Ekstra oplevelser

I kan også køre ruten omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage i fx Cardiff, Caernafon eller Conwy eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011