Rejser til San Francisco

Juvelen ved Stillehavet

San Franciscos klassiske ikoner som Golden Gate, Alcatraz og Chinatown kombineret med byens andre farverige kvarterer giver San Francisco en helt speciel puls og stemning. En tur med de kabeltrukne sporvogne i de stejle gader er naturligvis et must ligesom en slentretur gennem Chinatown. Castro er de homoseksuelles højborg - et festfyrværkeri af regnbuefarver og højt humør. Haight Asbury er hippiernes San Francisco, og selvom ”Summer of Love” ligger mere end 40 år tilbage, er der stadig lidt ”Make Love, Not War”-stemning i Haight Asbury.

Det kultiverede San Francisco har en stribe af Californiens bedste museer, bl.a. det fremragende California Academy of Sciences, kunstmuseerne de Young Museum og SFMOMA og Walt Disney Family Museum. I North Beach/Little Italy, kan I gå på opdagelse i San Franciscos litterære fortid – arnestedet for 1950’ernes beatbølge med Jack Kerouac og William S. Burroughs som bannerførere.

Rejs til San Francisco og kombiner eventuelt den pulserende storby med enestående naturoplevelser i Yosemite Nationalpark. Mulighederne er nærmest uendelige i det vestlige USA.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Kontakt