Jonas - Aalborg

Jonas - rejsespecialist

Jeg har altid elsket at rejse og hvis man ikke selv kan rejse, må det næstbedste være at hjælpe andre med at sammensætte deres drømmerejse. Det er altid skønt at fortælle andre om alle de gode oplevelser de skal have på jeres tur og videregive alle de gode guldkorn, man selv har samlet op på vejen fra egne korte- som lange rejser.

En af mine yndlings destinationer er Australien, hvor jeg blandt andet har været på en fremragende autocamper tur, ned langs kysten af Queensland. Vi startede i Cairns, hvor vi (efter noget nervøsitet) blev enige om at vi skulle skydive - det er stadig noget af det vildeste jeg har oplevet. Dernæst gik turen sydpå i autocamperen og næste stop var liveaboard, hvor vi havde 2 overnatninger og en masse dyk i Great Barrier Reef - inklusiv et nattedyk som bestemt også er en historie værd.

Efter vores dykkertur stod den på endnu et liveaboard. Denne gang var vi på ø-hop, hvor vi blandt andet var på Whitsunday og Fraser island. Turen stod ellers på besøg i byer, naturreservater og en masse sjove oplevelser med diverse dyr. Vi sluttede af med at holde jul i en lille dansker kirke i Sydney og en nytårsdag/aften i Royal Botanic Garden med udsigt til Operahuset og Sydney Harbour Bridge.

For kort og nævne en af mine ture til USA, er det oplagt at snakke om autocamper turen, hvor vi bl.a. var i Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley, Los Angeles og San Francisco. Vi bliv venner med en amerikansk/mexicansk familie, som vi mødte på flyet og boede med en uge mod slutningen af vores tur - det fortæller om hvor gæstfri amerikanerne er.

Jeg foretrækker at tage på kør-selv-ferie med bil eller autocamper, hvor jeg har friheden til at stoppe når jeg vil. Jeg har selv ejet en autocamper og rejst i autocamper i Tyskland, Holland, Frankrig, USA, Australien m.m.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt