Morten - Aarhus

Morten - Rejsespecialist

Jeg har været i rejsebranchen i snart 30 år. Jeg startede som guide i et charterbureau – det var her jeg hurtigt fik øjnene op for, hvor spændende og anderledes en branche jeg var havnet i. I dag glæder jeg mig over, at kunne give alle vores gæster en rigtig fed rejseoplevelse – at kunne præge og sammensætte deres drømmerejser til de steder, hvor jeg selv har haft uforglemmelige oplevelser.

Jeg har rejst over det meste af verden og været på adskillige krydstogter – blandt andet fra New York til Bermuda, rundt i Middelhavet og med Hurtigruten op langs den norske vestkyst.

Australien og New Zealand er nok mine favoritsteder – i disse enestående lande, har jeg haft mange uforglemmelige oplevelser. Jeg har rejst fra nord til syd i New Zealand og rundt i Australien med alt det bedste fra øerne langs østkysten, Blue Mountains, Great Ocean Road, The Outback og ikke mindst Cape Tribulation og Asherton Tableland.

USA er ét af mine andre yndlingslande. Jeg har rejst flere gange på vestkysten - der er bare noget ganske særligt ved at sætte sig til rette en lækker amerikanerbil, tænde for radioen, og kaste sig ud i det helt store road trip. Florida lokker med vidunderlige tropestrande, Sydstaterne med højdepunktet, Graceland, stemingen i New Yorks hektiske gader og ikke mindst historiens vingesus i Washington D.C.

Mit rejsehjerte banker også rigtig meget for Europa. Jeg har set det meste, af dette fantastiske kontinent, sammen med Betina og vores 3 dejlige børn. Vi elsker at tage på køre-selv-ferie og overnatte i Tyskland eller Østrig og fortsætte til Sydfrankrig, Spanien, Italien eller Portugal..

Nogle af mine største oplevelser:

  • Washington D.C. - at stå ved John F. Kennedys grav på Arlington Kirkegård, var så hårene rejste sig.
  • Australien - cruise på Yellow Water i Kakadu, hvor krokodillerne er vanvittig store.
  • New Zealand - i helikopter fra Franz Josef og så den vildeste gletsjervandring på Mount Cook.
  • Cannes - gå langs med La Croisette og drop ind på The Carlton Hotel til en kop kaffe - måske ved det samme bord som Marilyn Monroe.
  • Alsace - se byerne, Colmar og Strasbourg, som starter og slutter Route de Vin.
  • Toscana - oplev  vingården, Borgo Antico Fattoria Di Casalbosco og besøg byen Pistoia.
  • Irland - Cliffs of Moher – naturen og dets kræfter bliver ikke vildere.
  • Granada - Al Hambra er et af de smukkeste bygningsværker, jeg har se. Bestil billetter i god tid.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aarhus

Kontakt