Cape Hillsborough National Park

Kænguruer og wallabies strømmer til stranden ved solopgang

Er du på kør-selv-ferie langs Queensland smukke kyststrækning, gemmer der sig en sand perle, der er virkelig er værd at udforske - Cape Hillsborough National Park. Her bliver den frodige regnskov afløst af pragtfulde sandstrande, hvor kænguruer og wallabies strømmer til stranden ved solopgang for at finde morgenmaden ved vandkanten – det er en helt fantastisk oplevelse.

Inden i regnskoven kan du udforske en- eller alle fire vandrestier. The Diversity Boardwalk, Andrews Point Track, Beachcomber Cove Track og endelig Yuibera Plant Trail, hvor du for et indblik i den lokale aboriginalhistorie. De er mellem 1,2 til 5,2 kilometer lange og kan gøres på mellem ½ time til 2 timer. Du kommer til afsidesliggende bugter, spektakulære udsigtspunkter og skjulte vandfald. Undervejs vil du blive fortryllet af den varierede flora og fauna og måske få du øje på sjældne fuglearter, farverige sommerfugle og andet dyreliv.

Strandene lokker til afslapning og en forfriskende dukkert i det krystalklare havvand. Du kan også snorkle eller sejle i kajak langs kysten.

Cape Hillsbourough ligger ca. 1½ times kørsel syd for Airlie Beach og 50 kilometer nord for Mackay.

Kort

Vis på kort