The Whitsundays

Tropeøer i verdensklasse

Whitsunday Islands er indbegrebet af eksotiske strande med kridhvidt sand, turkisblåt hav, skildpadder, hvaler, koraller og farverige fisk. Den bedste måde I kan opleve dette ø-eventur, er på en sejltur fra Airlie Beach. I kan vælge en dagsudflugt eller endnu bedre - et cruise på flere dage, så der er god tid til at besøge nogle af de 74 tropeøer, snorkle, bade, vandre gennem gammel regnskov og ikke mindst dase på dækket med en kold drink – det er livet!

Inspiration

Whitehaven Beach - verdens måske flotteste strand...

De fleste sejlture kommer forbi Whitesunday Island med Whitehaven Beach, der er er udnævnt til en af verdens flotteste strande, så det er ikke underligt, at den er Australiens mest fotograferede strand. Det er også her, I kan vandre til Tonque Point, hvor I bliver belønnet med den bedste udsigt til det eksotiske ørige.

Det er muligt at camperer på mange af øerne, men I skal selv medbringe alle fornødenheder. I kan også forkæle jer selv med et luksusophold på nogle af øernes mange lækre ressorts.

Hamilton Island er en af de større og travle øer med egen lufthavn, dyrepark, restauranter og masser af aktiviteter fra dykning til golf.

På den bjergrige ø, Bampton Island, kan I vandre gennem regnskov og slappe af på øens mange skønne strande.


" Tip: Er du på Bramton Island, kan du gå til naboøen Carlisle, når der ved lavvande pludselig dukker en smal sandstribe op mellem øerne. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev Queensland - Skab din egen historie