Flybilletter til Hobart

Book din flybillet til Hobart online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Hobart på Tasmanien, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Hobart Lufthavn

Lufthavnen i Hobart er den største lufthavn på Tasmanien, der er en delstat placeret syd for den østlige del af Australien.

Navn: Hobart International Airport
Adresse:  Strachan St, Cambridge TAS 7170, Australien
IATA kode: HBA
Flyvetider til Hobart: Ca. 32 timer.
Tidsforskel: +8 timer

 

Til og fra Hobart International Airport

Hobart Airport har både en indenrigs- og udenrigsterminal, men siden 1998 er der kun landet fly fra Melbourne og Sydney, hvorfor du for at nå til Hobart må mellemlande i en af de to lufthavne. Selve Hobart Airport ligger ca. 17 kilometer nordøst fra Hobart i Cambridge, og i bil eller taxa er køreturen på ca. 20 minutter. Der kører også shuttle-busser mellem lufthavnen og byen.

 

Værd at vide om flybilletter til Hobart

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Hobart i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Hobart tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Hobart.

Prisen på en flybillet til Hobart ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Hobart i Australien i kombination med fx hotel og billeje.  

Kontakt FDM travel for en flybillet til Hobart
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Hobart, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Hobart, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Hobart med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Hobart er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Hobart.