Flybilletter til Hobart

Bestil din flybillet til Hobart

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Hobart, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Hobart i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Hobart Lufthavn

Lufthavnen i Hobart er den største lufthavn på Tasmanien, der er en delstat placeret syd for den østlige del af Australien.

Navn: Hobart International Airport
Adresse:  Strachan St, Cambridge TAS 7170, Australien
IATA kode: HBA
Flyvetider til Hobart: Ca. 32 timer.
Tidsforskel: +8 timer

Transport til og fra Hobart International Airport

Hobart Airport har både en indenrigs- og udenrigsterminal, men siden 1998 er der kun landet fly fra Melbourne og Sydney, hvorfor du for at nå til Hobart må mellemlande i en af de to lufthavne. Selve Hobart Airport ligger ca. 17 kilometer nordøst fra Hobart i Cambridge, og i bil eller taxa er køreturen på ca. 20 minutter. Der kører også shuttle-busser mellem lufthavnen og byen.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Hobart

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Hobart, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Hobart, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Hobart med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Hobart er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Hobart.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Australien

Canada: Adelaide, Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth, Sydney

Andre relevante sider: Flybilletter til Australien