Flybilletter til Sydney

Book dine flybilletter online

Vores Australien-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Sydney. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring til vores Australien-specialister på 70 11 60 11 ... eller bestil selv online i bookingboksen.

Bestil online

Information

Sydney lufthavn

Langt hovedparten af alle danskere der flyver til Australien, lander i Sydney. Lufthavnen, der også er kendt under navnet Kingsford Smith Airport, er Australiens største, og er delt op i en international og en national terminal. Skal du skifte fly i Sydney for at flyve videre indenrigs, så vær opmærksom på, at der er et stykke vej mellem udenrigs- og indenrigstemninalen. Busser og tog forbinder de to terminaler. Med mindre du flyver med Qantas, skal du selv betale for turen mellem terminalerne.

Navn: Sydney Kingsford Smith Airport
Adresse:  Sydney New South Wales 2020, Australien
IATA kode: SYD
Flyvetider til Sydney: Ca. 25 timer.
Tidsforskel: +8 timer

 

Til og fra Sydney Airport

Sydney Airport ligger i forstaden Mascot syd for Sydney. Fra lufthavnen og ind til Sydney Downtown er der fine forbindelser med tog. Turen til centrum tager 13 minutter, og koster cirka 11 A$. Der er dog den lille finte ved toget, at du ender på en af Sydneys travle stationer i downtown. Så med mindre du bor i centrum, kan det godt betale sig i stedet at finde en shuttelbus, som kører direkte til dit hotel. Vil du afhente din udlejningsbil lige efter ankomst, har alle de store biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen.

 

kontakt fdm travel for en flybillet til Sydney

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Sydney, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Sydney, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Sydney i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Sydney tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Sydney.

Prisen på en flybillet til Sydney ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Sydney i Australien i kombination med fx hotel og billeje.

Kombiner din flybillet til Sydney med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Sydney er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Sydney.

Book din flybillet til Sydney online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Sydney, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.