Flybilletter til Sydney

Bestil din flybillet til Sydney

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Sydney, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Sydney i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Sydney lufthavn

Langt hovedparten af alle danskere der flyver til Australien, lander i Sydney. Lufthavnen, der også er kendt under navnet Kingsford Smith Airport, er Australiens største, og er delt op i en international og en national terminal. Skal du skifte fly i Sydney for at flyve videre indenrigs, så vær opmærksom på, at der er et stykke vej mellem udenrigs- og indenrigstemninalen. Busser og tog forbinder de to terminaler. Med mindre du flyver med Qantas, skal du selv betale for turen mellem terminalerne.

Navn: Sydney Kingsford Smith Airport
Adresse:  Sydney New South Wales 2020, Australien
IATA kode: SYD
Flyvetider til Sydney: Ca. 25 timer.
Tidsforskel: +8 timer

Transport til og fra Sydney Airport

Sydney Airport ligger i forstaden Mascot syd for Sydney. Fra lufthavnen og ind til Sydney Downtown er der fine forbindelser med tog. Turen til centrum tager 13 minutter, og koster cirka 11 A$. Der er dog den lille finte ved toget, at du ender på en af Sydneys travle stationer i downtown. Så med mindre du bor i centrum, kan det godt betale sig i stedet at finde en shuttelbus, som kører direkte til dit hotel. Vil du afhente din udlejningsbil lige efter ankomst, har alle de store biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen.

kontakt os for en flybillet til Sydney

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Sydney, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Sydney, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Sydney i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Sydney tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Sydney. Prisen på en flybillet til Sydney ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Sydney i Australien i kombination med fx hotel og billeje.

Kombiner din flybillet til Sydney med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Sydney er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Sydney.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Australien

Canada: Adelaide, Brisbane, Cairns, Hobart, Melbourne, Perth

Andre relevante sider: Flybilletter til Australien