Flybilletter til Adelaide

Book din flybillet online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Adelaide, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Adelaide lufthavn

Adelaide er den naturlige indgangsby til delstaten South Australia, og Adelaide Airport er udgangspunktet for de fleste, hvis du vælger at flyve til South Australia. Lufthavnen har fem millioner årlige passagerer og benyttes især som indenrigslufthavn, men der findes også en række internationale afgange til og fra Adelaide.

Navn: Adelaide Airport
Adresse:  1 James Schofield Dr, Adelaide Airport SA 5950, Australien
IATA kode: ADL
Flyvetider til Adelaide: Ca. 22 timer
Tidsforskel: +7 timer

 

Til og fra Adelaide Airport

Adelaide Airport ligger centralt i forhold til Adelaide centrum kun syv kilometer vest for downtown. Skylink Airport Shuttel kører fast pendul mellem lufthavnen og en række hoteller i downtown samt selve downtown. Afhenter du udlejningsbilen i lufthavnen, ligger biludlejningsselskabernes kontorer i ankomsthallen i stueplan.

 

Værd at vide om flybilletter til Adelaide

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Adelaide i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Adelaide tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Adelaide. Prisen på en flybillet til Adelaide ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Adelaide i Australien i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Adelaide
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Adelaide, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien. Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Adelaide, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Adelaide med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Adelaide er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Adelaide.

Book din flybillet til Adelaide online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Adelaide, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.