Flybilletter til Perth

Bestil din flybillet til Perth

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Perth, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Perth i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Perth lufthavn

Perth er med sine 1,4 millioner indbyggere den eneste storby i det vestlige Australien, og den eneste by i området med en international lufthavn. Flyver du fx til Perth via Sydney, så er flyvetiden cirka fem timer. Så det kan godt betale sig at vælge et direkte fly til Perth, hvis du vælger at starte din rejse i det vestlige Australien. Perth Airport har cirka syv millioner rejsende om året, hvoraf hovedparten dog er indenrigspassagerer.

Navn: Perth Airport
Adresse:  Perth Airport Western Australia 6105, Australien
IATA kode: PER
Flyvetider til Perth: Ca. 22 timer.
Tidsforskel: +6 timer

Transport til og fra Perth Airport

Perth Airport ligger cirka 15 kilometer fra downtown Perth. Perth Airport City Shuttle kører frem og tilbage mellem lufthavnen og en række hoteller i downtown i dagtimerne. Der holder taxaer ude foran alle terminaler, og det tager ca. 20 minutter at køre ind til Perth Centrum.

Vælger du at afhente din udlejningsbil ved ankomst, ligger udlejningsselskabernes kontorer i stueplan i både Terminal 1 (international) og i Terminal 2/3 (indenrigs). Bemærk i øvrigt, at der er ret langt mellem udenrigs- og indenrigsterminalerne, men at du mod betaling kan tage transitbussen. Flyver du med Qantas, er transitturen gratis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Perth

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Perth, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Perth, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Perth med hotel og/eller billeje

Når du køber en flybillet til Australien, kan det ofte betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Perth er kombineret med fx hotel eller billeje. Vi har gode specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Perth.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Australien

Canada: Adelaide, Brisbane, Cairns, Hobart, Melbourne, Sydney

Andre relevante sider: Flybilletter til Australien