Flybilletter til Perth

Book dine flybilletter online

Du kan vælge at bestille dine flybilletter til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på dine flybilletter til Perth, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker I at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den I ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan I gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. I skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Perth lufthavn

Perth er med sine 1,4 millioner indbyggere den eneste storby i det vestlige Australien, og den eneste by i området med en international lufthavn. Flyver du fx til Perth via Sydney, så er flyvetiden cirka fem timer. Så det kan godt betale sig at vælge et direkte fly til Perth, hvis du vælger at starte din rejse i det vestlige Australien. Perth Airport har cirka syv millioner rejsende om året, hvoraf hovedparten dog er indenrigspassagerer.

Navn: Perth Airport
Adresse:  Perth Airport Western Australia 6105, Australien
IATA kode: PER
Flyvetider til Perth: Ca. 22 timer.
Tidsforskel: +6 timer

 

Til og fra Perth Airport

Perth Airport ligger cirka 15 kilometer fra downtown Perth. Perth Airport City Shuttle kører frem og tilbage mellem lufthavnen og en række hoteller i downtown i dagtimerne. Der holder taxaer ude foran alle terminaler, og det tager ca. 20 minutter at køre ind til Perth Centrum.

Vælger du at afhente din udlejningsbil ved ankomst, ligger udlejningsselskabernes kontorer i stueplan i både Terminal 1 (international) og i Terminal 2/3 (indenrigs). Bemærk i øvrigt, at der er ret langt mellem udenrigs- og indenrigsterminalerne, men at du mod betaling kan tage transitbussen. Flyver du med Qantas, er transitturen gratis.

 

Værd at vide om flybilletter til Perth

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Perth i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Perth tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Perth.

Prisen på en flybillet til Perth ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Perth i Australien i kombination med fx hotel og billeje.  

Kontakt FDM travel for en flybillet til Perth
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Perth, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Perth, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Perth med hotel og/eller billeje
Når du køber en flybillet til Australien, kan det ofte betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Perth er kombineret med fx hotel eller billeje. FDM travel har gode specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Perth.