Flybilletter til Melbourne

Bestil din flybillet til Melbourne

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Melbourne, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Melbourne i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Melbourne lufthavn

Lufthavnen i Australiens næststørste by er også den næstmest travle lufthavn i Australien, med over 20 millioner passager på årsplan, hvilket bringer den op på størrelse med Københavns Lufthavn. Melbourne Airport har en lang række internationale ruter, og i modsætning til Sydney Airport, så er både udenrigs- og indenrigsterminalen placeret under samme tag, hvilket gør det nemt at skifte fly.

Navn: Melbourne Airport
Adresse: Departure Dr, Melbourne Airport VIC 3045, Australien
IATA kode: MEL
Flyvetider til Melbourne: Ca. 25 timer.
Tidsforskel: +8 timer

Transport til og fra Melbourne Airport

Melbourne Airport ligger nord for byen cirka 25 kilometer fra downtown. For at komme ind til centrum, vælger de fleste at springe på Melbournes Skybus, der er en shuttelbus, som kører i pendulfart mellem downtown, de store hoteller i midtbyen og lufthavnen. Det koster cirka 15 A$ for en enkelttur. Vælger du alternativt en taxa, er prisen cirka 80 A$ for en tur fra lufthavnen ind til centrum. Afhenter du en udlejningsbil ved ankomst, ligger biludlejningsfirmaernes kontorer i stueplan ved korttidsparkeringen.

KONTAKT os FOR EN FLYBILLET TIL Melbourne

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Melbourne, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Melbourne, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Melbourne i Australien. Foruden flyselskabernes normale priser på flybilletter til Melbourne tilbyder vi også en række specialpriser på flybilletter til Melbourne. Prisen på en flybillet til Melbourne ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Melbourne i Australien i kombination med fx hotel og billeje.

Kombiner din flybillet til Melbourne med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Melbourne er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Melbourne.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Australien

Canada: Adelaide, Brisbane, Cairns, Hobart, Perth, Sydney

Andre relevante sider: Flybilletter til Australien