Flybilletter til Brisbane

Book din flybillet online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Brisbane, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Brisbane Lufthavn

Brisbane er indgangsbyen til det hele Queensland og ikke mindst Great Barrier Reef. Mange vælger at flyve til Brisbane, da både det nordlige og sydlige Queensland kan nås.

Navn: Brisbane Airport
Adresse:  11 The Circuit, Brisbane Airport QLD 4008, Australien
IATA kode: BNE
Flyvetider til Brisbane: Ca. 25 timer.
Tidsforskel: +8 timer

 

Til og fra Brisbane Airport

Brisbane Airport har både nationale og internationale afgange, og mange turister vælger faktisk at flyve ud af Australien via Brisbane og flyve videre til Sydøstasien, frem for at flyve via fx Sydney, da der er en betragtelig omvej. Selve Brisbane Airport ligger ca. 20 minutters kørsel i bil eller taxa fra Brisbane centrum, og der kører også shuttelbusser mellem lufthavnen og byen. Alle store biludlejningsfirmaer har også kontorer i Brisbane Airport.

 

Værd at vide om flybilletter til Brisbane

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Brisbane i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Brisbane tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Brisbane.

Prisen på en flybillet til Brisbane ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Brisbane i Australien i kombination med fx hotel og billeje.  

Kontakt FDM travel for en flybillet til Brisbane
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Brisbane, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Brisbane, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Brisbane med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Brisbane er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Brisbane.