Kystbyen Margaret River

Besøg vindistriktets skønne perle

Kystbyen syd for Perth er omgæret af romantiske forestillinger blandt mange australiere. Margaret River er en lille uberørt by med små kunstgallerier, bed & breakfasts og små fine restauranter. Byen ligger i et bedårende vindistrikt kun få kilometers kørsel fra det hav, som australierne næsten er mere afhængige af end selve landet. Strandende nær Margaret River er populære hos surferne, men I kan selvfølgelig også slappe af og dase nogle timer med en god bog og en picnickurv.

Skal Margaret River være en del af din historie i Western Australia?

Inspiration

Gallerier og kunsthåndværk

Der er dog stadig gode gallerier og udstilling af kunsthåndværk og møbler i lokale træsorter. Smukkest af dem alle er jarrah-træets dybe rødbrune nuancer. Der er også gode restauranter og masser af bed & breakfast. Men der er også alt for mange butikker og souvenirboder med alverdens tingeltangel. Så hvis du søger det stille, tilbagelænede liv i småbyer i et vin- og skovdistrikt, bør du gøre en af de andre byer i området til din base. Fx byen Pemberton, en gammel tømmerby, hvor der ikke er sket de store forandringer, men alligevel er der alt det, du som turist har brug for.


" Tip: Fra Margaret River skal I bare køre 20 min. sydpå og I kommer til Lake Cave – en af de smukkeste drypstenshuler i Western Australia. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort