Margaret River

Skøn by i vindistrikt og tæt på havet

Kystbyen syd for Perth er omgæret af romantiske forestillinger blandt mange australiere. Margaret River er en lille uberørt by med små kunstgallerier, bed & breakfasts og små fine restauranter. Byen ligger i et bedårende vindistrikt kun få kilometers kørsel fra det hav, som australierne næsten er mere afhængige af end selve landet. Strandende nær Margaret River er populære hos surferne, men I kan selvfølgelig også slappe af og dase nogle timer med en god bog og en picnickurv.

Inspiration

Gallerier og kunsthåndværk

Der er dog stadig gode gallerier og udstilling af kunsthåndværk og møbler i lokale træsorter. Smukkest af dem alle er jarrah-træets dybe rødbrune nuancer. Der er også gode restauranter og masser af bed & breakfast. Men der er også alt for mange butikker og souvenirboder med alverdens tingeltangel. Så hvis du søger det stille, tilbagelænede liv i småbyer i et vin- og skovdistrikt, bør du gøre en af de andre byer i området til din base. Fx byen Pemberton, en gammel tømmerby, hvor der ikke er sket de store forandringer, men alligevel er der alt det, du som turist har brug for.


" Tip: Fra Margaret River skal I bare køre 20 min. sydpå og I kommer til Lake Cave – en af de smukkeste drypstenshuler i Western Australia. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev Western Australia