Millaa Millaa Falls

Vandfalds-sightseeing i Atherton Tablelands

Atherton Tablelands er et vidunderland fyldt med vandfald. De brusende, skummende og buldrende vandfald giver naturen her i baglandet lidt ekstra magi. De findes i alle størrelser, former og farver - nogle er nemt tilgængelige og andre kræver en lidt større indsats at nå frem til - uanset om turen dertil får pulsen op, så kan du være sikker på, at de alle vil tage pusten fra dig. Disse oaser byder dig på unikke og uforglemmelige naturoplevelser.

Millaa Millaa Falls er nok det mest berømte af dem, og det er i sandhed også picture perfect. Her kan du svømme i det lille, fine vandhul omkranset af farverig regnskov og bade i vandfaldet. Millaa Millaa Falls ligger desuden tæt på Zillie og Ellinjaa Falls, så der er rig mulighed for at bruge dagen på vandfalds-sightseeing.

Også det imponerende Millstream Falls, der giver et flot indtryk af områdets vulkanske fortid, eller det voldsomme Barron Falls, der buldrende fylder kløften med massive vandmasser, kan være gode mål for en dag i vandfaldenes teng.

Kort

Vis på kort