Noosa Everglades

Kom tæt på vådland, vildmark og dyrelivet

Der findes blot to Everglades i verden - en i Florida i USA og en ved Noosa i Australien. Floden er en 60 km lang strækning med roligt vand, storslået flora og fauna og smalle vandveje. Det unikke miljø er stadig relativt uberørt, og det er et af Noosas mere skjulte steder. Her i de alsidige økosystemer hygger fuglene sig. Det er nemlig hjem for mere end 44% af alle Australiens fuglearter. Området ligger kun 40 minutter fra Noosa, og det er et oplagt besøg på kør-selv ferien i Queensland , hvor en dagstur hertil byder på fred, ro, varierende dyreliv og smuk natur.

Inspiration

Tag på kajakeventyr i vådområdet

En af de bedste måder at udforske det unikke vådområde på er ved at padle gennem de rolige floder i en kajak. Noosa Everglades er også kendt som "spejlenes flod" på grund af de utrolige refleksioner af træerne i vandet. Så med åkander omkring dig, de smukke refleksioner i vandet og de utallige fugle flyvende omkring i området er dette en utrolig fredfyldt oplevelse.

I modsætning til den måske mere kendte Everglades i Florida, findes der hverken alligatorer eller krokodiller i Noosa Everglades, hvilket gør den oplagt til en tur med kajak. Vådlandsområdet opleves under alle omstændigheder gennem en sejltur på en større båd, men at padle sin egen kajak rundt i floderne giver en ekstra unik oplevelse.

Få det bedste af det bedste på eco-safari

Hvis du kun har en enkelt dag til at udforske området eller bare ønsker at få det bedste af det bedste med, så skal du tage med på eco-safari. Her får du mulighed for at nyde det smukke område tilbagelænet fra en turbåd, men dagen byder også på kanosejlads, et stop ved den historiske Harry's Hut, en svalende dukkert og lækker frokost i de skønneste omgivelser. Det er en oplagt udflugt for både store og små.

Læs mere om eco-safari her

Kort

Vis på kort