Noosa Everglades

Kom tæt på vildmarken og dyrelivet

Der findes to Everglades i verden - en i Florida i USA og en ved Noosa i Australien. Noosa Everglades er også kendt som "spejlenes flod" på grund af de utrolige reflektioner af træerne i vandet. Floden er en 60 km lang strækning med roligt vand, storslået flora og fauna og smalle vandveje. Det unikke miljø er stadig relativt uberørt, og det er et af Noosas mere skjulte steder. Her i de alsidige økosystemer hygger fuglene sig. Det er nemlig hjem for mere end 44% af alle Australiens fuglearter. 
Området ligger kun 40 minutter fra Noosa, og det er et oplagt besøg på kør-selv ferien eller rundrejsen, hvor en dagstur hertil byder på fred, ro, varierende dyreliv og smuk natur. 
 

Inspiration

oplev noosa everglades i kajak

En af de bedste måder at opleve dette unikke vådlandsområde på er ved at padle gennem de rolige floder i en kajak. Med åkander omkring dig, træerne smukt reflekteret i vandet og de utallige fugle flyvende omkring i området er dette en utrolig fredfyldt oplevelse. I modsætning til den måske mere kendte Everglades i Florida, findes der hverken alligatorer eller krokodiller i Noosa Everglades, hvilket gør den oplagt til en tur med kajak. Vådlandsområdet opleves under alle omstændigheder gennem en sejltur på en større båd, men at padle sin egen kajak rundt i floderne giver en ekstra unik oplevelse.
 

Kort

Vis på kort

Oplev Queensland - Skab din egen historie