Bjergbyen Banff

Legendarisk knudepunkt for oplevelser i de canadiske Rockies

Dybt forankret i Canadas majestætiske Rockies ligger den fortryllende ferieby Banff - en sand perle omgivet af en utrolig naturrigdom. Banff, der er grundlagt ved foden af de storslåede bjerge og nær krystalklare søer som Lake Minnewanka og Lake Louise, er et magisk sted der tiltrækker eventyrlystne sjæle og friluftsmennesker fra hele verden.

Banffs hjerte er nationalparken, der bærer samme navn, og som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du opleve de forrevne bjergtinder, smaragdgrønne søer og tætte skove, der udgør en uforlignelig baggrund for en række udendørsaktiviteter. Tag på vandreture, der fører til spektakulære udsigtspunkter og naturskønne cykelture, der omfavner dig med sin vilde skønhed langs ruten.

Banffs centrum emmer af en unik charme med hyggelige caféer, fremragende restauranter, friluftsbutikker, gallerier og kunsthåndværk. Og de varme kilder "Banff Upper Hot Springs" er en oase af afslapning og velvære midt i det betagende landskab.

Vinteren forandrer Banff til et snedækket paradis, der tiltrækker ivrige skiløbere og snowboardere fra nær og fjern. Verdensklasseskisportssteder som Lake Louise og Sunshine Village lokker med uendelige pister og enestående sneforhold - bliver du fristet?

Inspiration

Du kan nemt tilbringe en hel ferie med udgangspunkt i Banff

Seværdighederne i- og omkring Banff, står i kø for at imponerer dig. Bare nogle få kilometer fra Banff ligger gletsjersøen Lake Minnewanka. Her kan du fiske, vandre, nyde en bådtur og meget mere. Du kan tage på guidet vandreture for hele familien i Banff National Park, med helikopter over de canadiske Rockies eller opleve den sceniske kabelbane, Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain.

Måske foretrækker du en ridetur gennem billedskønne landskaber, som nybyggerne gjorde og blive oplært som cowboy med lassokast og slutte dagen af med en cowboymiddag under åben himmel. Eller hvad med White Water Rafting på Kananaskis River, hvor hele familien kan være med?

Banff ligger ca. 125 kilometer vest for Calgary og ca. 60 kilometer øst for Lake Louise.

Kort

Vis på kort