Kystbyen Campbell River på Vancouver Island

Skøn beliggenhed og godt udgangspunkt til Canadas vilde dyreliv

Hvis du er til friluftsaktiviteter i den vilde natur, vil Campbell River være lige noget for dig. Den skønne by på Vancouver Islands østkyst, er især kendt som et paradis for lystfiskere og så er det også her, du kan opleve tusindvis af laks svømme op i Campbell River. Se laksene fra en båd eller hop i våddragt og svøm sammen med laksene i floden - det er ikke mange steder, du kan gøre det.

I området omkring Campbell River kan du også komme på flere forskellige udflugter. De lokale guider kender til naturen, det rige dyreliv og de bedste steder til at fange laks. Kom på hvalsafari i en zodiac-gummibåd, hvor der er gode chancer for at opleve spækhuggere, hvaler, delfiner og søløver. Eller hvad med en bjørnesafari, hvor du bringes til flere forskellige udsigtspunkter, hvor du kan spejde efter grizzlybjørne, når de fanger laks i floderne.

Fra Campbell River kan du nemt gå til Elk Falls Privincial park - en af de mest populære parker på Vancouver Island. Her kan du vandre til vandfald og gå over Elk Falls Suspension Bridge - en 60 meter lang hængebro med en fabelagtig og lidt skræmmende udsigt til kløften 60 meter under dig.

Kort

Vis på kort