Castle Combe

En lille perle af en landsby midt i smukke Cotswolds

Castle Combe er en af de idylliske landsbyer du kan gå igennem på 5 minutter, men hurtigt ender med at bruge flere timer på, da den simpelthen er så dødcharmerende. Den lille vej og åen snor sig igennem byen mellem de smukke gule stenhuse, der består af de honningfarvede Costwold-sten. Den middelalderlige atmosfære forstærkes af de brostensbelagte gader og frodige haver. Midt i byen står Combe slottet, der har givet byen sit navn og ikke langt derfra finder du den charmerende kirke, St. Andrew's Church, som er et besøg værd på grund af sin smukke arkitektur og historiske betydning.

Selve byen er omgivet af en helt igennem enestående natur, der er så kendetegnende for Costwolds området og perfekt til maleriske vandreture. Jo der er en god grund til at Costwold Combe er blevet brugt som filmlokation i flere film som fx Stardust og Steven Spielbergs film War Horse.

Ikke langt fra landsbyen ligger Castle Combe Circut - en af Storbritanniens populære racerbaner med klassiske racerløb og mange andre aktiviteter.

Castle Combe ligger ca. 35 kilometer øst for Bristol og ca. 300 kilometer nordøst for Bath.

Kort

Vis på kort