Exmoor National Park

Hede og ponies

Exmoor National Park er ikke alene et unikt landskab med vildmark, vandløb, skov og hede, men også et levende og aktivt landbrug med mange bosættelser, der spænder fra maleriske landsbyer til isolerede gårde. Og både naturen og bebyggelserne gemmer på fascinerende historier.

På de 267 kvadratkilometer, som Exmoor National park dækker finder I store områder med åbent hedelandskab, der giver en sjælden fornemmelse af ro og vildhed, der afspejler den øde hede. Exmoor National Park går på den ene side helt ud til Bristol Kanalen med en kystlinje på 60 kilometer. Her er store kystnære bakker med højder op til Culborne Hills 433 meter, hvilket giver den højest beliggende kystlinje i England med flotte panorama udsigter.

I Exmoor National Park finder I et fantastisk dyreliv og mon ikke I vil være fascineret af de løsgående Exmoor ponies med aner tilbage til før istiderne. De er intelligente dyr med et venligt temperament og velegnede til børn, da de udvokset ikke overstiger 125 centimeter i højden.

Kort

Vis på kort