Gastronomi i Cotswolds

Smag dig igennem Englands smukkeste have

Det 2.000 km2 store område "of outstanding natural beauty", Cotswolds, der ligger et par timer vest fra London, er ikke blot en idyllisk kulisse for jeres kør-selv-ferie i Midtengland. Det er også et slaraffenland for foodier og gourmander. Med masser af lokale delikatesser, specialbutikker og de hyggeligste små pubs, der gemmer på gastronomi i særklasse, kan du snildt forkæle dig selv og dine smagsløg på vej igennem det eventyrlige Cotswolds.

Smag på lokale specialiteter

Gastronomisk byder Cotswolds på en række enestående lokale produkter som Gloucester Cheese, Tewkesbury Mustard, Bibury Trout, Stinking Bishop Cheese, Hobbs House brød og Cotswolds Dry Gin fra Cotswold Distillery. Du kan også nyde de mange farm-shops og specialbutikker som Daylesford Organic nær Kingham, William's Fishmarket & Foodhall i Nailsworth og Cotswold Cheese Company i Moreton-in-Marsh. 

Charmerende byer med indbydende pubs

Cotsworlds mange charmerende landsbyer byder næsten alle på et udvalg af gastronomiske stjerneoplevelser. Med alt fra Michelin-restauranter i Cheltenham og Kingham til vidunderligt charmerende pubs, der ligger spredt ud i området, er der nok at dykke ned i. Men du kan også få en anden slags smagoplevelse i Cotswolds Destillery, der laver Whiskey og Gin, eller nyde en af de 87 lokale Wild Beer-varianter på Jessop House i Cheltenham. 

Kort

Vis på kort