Jersey War Tunnels

Jersey i fjendens hænder

Kun få kilometer ud for Englands sydkyst udholdt Kanaløerne fem års tysk besættelse under Anden Verdenskrig. For at få et indblik i den tid, skal du besøge Jersey War Tunnels. I Jersey War Tunnels fortælles den sandfærdige historie om krigstidens Jersey på en måde, som ingen anden turistattraktion gør det. Det er det bedste sted at få et sandt billede af, hvordan livet virkelig var i Jersey under krigen. Udstillingen er indrettet i et underjordisk tunnelkompleks bygget af tyskerne ved hjælp af slavearbejde.

Krigstunnellerne, også kendt som Hohlgangsanlage 8, fortæller historien om denne besættelse gennem fotografier, lydbeskrivelser og animationer. Du går en kilometer gennem det underjordiske galleri, Jersey War Tunnels, som ligger nordvest for St. Helier, i området omkring St. Lawrence.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort