Leg ridder på Warwick Castle

Middelalderstemning syd for Birmingham

Magi, myter, fængslende historier og eventyrlige shows. Ja, Warwick Castle, syd for Birmingham, er ikke bare et slot fra Middelalderen. Det er en kæmpe park med masser af forlystelser, aktiviteter og oplevelser for hele familien. Uanset om du er 10 eller 80 år, om du er historienørd eller haveglad, prinsesse eller ridder, har Warwick Castle noget for dig. Hvis familien trænger til lidt eventyr på kør-selv-ferien i England, så er Warwick Castle absolut et besøg værd. 

Inspiration

Fra yndige prinsesser til uhyggelige slotskældre

Der var engang en yndig prinsesse, der hed Felice. Hun var meget forelsket i den modige ridder Guy af Warwick. Guy blev imidlertid forhekset af en ond troldmand, og det var nu op til Felice at bryde trolddommen og befri hendes hjertes udkårne. I The Princess Tower i Warwick Castle venter Felice nu på, at eventyrglade piger og drenge kommer og hjælper hende med at løse gåden. Drømmer nogle af familiens yngste om at blive prinsesse for en dag? Så er The Princess Tower stedet, hvor drømmen bliver til virkelighed.

Hvis du derimod har gode nerver og er så heldig at have familiens modigste med, skal I begive jer ned til slottets uhyggelige kælder, Castle Dungeon. Her står den på gys, gru og sandfærdige gyserhistorier. Her skaber skuespillere en rædselsvækkende stemning, når de, på 50 minutter, fortæller 1000 års historie forklædt som historiske personer. Med special effects og overraskelsesmomenter skræmmer de kælderens besøgende, og det er altså bestemt ikke en oplevelse for sarte sjæle. Tag en snak med store og små, inden I går ned ad den gruopvækkende kældertrappe. For en sikkerheds skyld.

 

Aktiviteter for alle og enhver – hele året rundt

Warwick Castle har lidt af hvert at byde på til både store og små. Alt fra riddere, rustninger og katapulter til fredelige haver og imponerende gemakker. Warwick Castle byder på daglige shows, der tager jer med tilbage til Middelalderens eventyrlige slotsliv. Se verdens største katapult og hør mere om den imponerende kampmaskine og hvordan den blev brugt, eller oplev slottets bueskytter, der forklarer om teknikker og demonstrerer og udstyr i Middelalderens bueskydning.

I 2019 præsenterede Warwick Castle for første gang deres fugleshow, The Falconer’s Quest. Her skaber dygtige fugletæmmere en oplevelse uden lige, når de store rovfugle flyver på kryds og tværs gennem luften og udfører unik luftakrobatik. Uanset om man er ornitologisk interesseret eller ej, er det en kæmpe oplevelse at være vidne til Storbritanniens største rovfugleshow. Hvis familieferien skal have lidt Middelalderstemning og eventyr, skal I stille GPS’en på Warwick Castle, når kør-selv-ferien går til Midtengland.

 


"Det er så vildt, når de gigantiske fugle er så højt oppe, at de bliver små prikker på himlen. Og endnu vildere, når de styrter lodret ned som en torpedo og fanger byttet i luften. Det skal opleves!"

- Nicolai, rejsespecialist i Lyngby


 

 

Kort

Vis på kort