Nordengelske naturskatte

Opdag Nordenglands smukke vidder

Nordengland er en naturskøn kulisse til en kør-selv-ferie. I de romantiske heder, bjergkæden Pennines og de dybe skove, kan du tage familien med ud at klatre i træer, sejle eller på spændende mountainbiketure. Her emmer det af engelsk landidyl i historiske småbyer og gamle pubs, og det elegante Castle Howard tilbyder både storslået arkitektur og en underholdende legeplads. Ønsker I en unik oplevelse, kan I vandre langs den romerske mur Hadrian’s Wall, der strækker sig 120 km fra kyst til kyst. Nordengland gemmer på oplevelser for hele familien.

inspiration

Lake District National Park giver wanderlust

Dette bjergtagende naturområde byder på masser af spændende vandreruter. Indtag det imponerende landskab med fantastiske søer spredt mellem grønne højdedrag, der skyder ryg, billedskønne dale og sandfyldte strande. I kan også besøge den største naturlige sø i England, Lake Windermere, der venter med sjove timer i kajak, kano eller robåd. Har I de små poder med, kan I underholde dem med klatreskove, legepladser eller måske en tur på akvarium.

lilla lyngmarker i North York Moors

Begiv jer afsted på fantastiske eventyr i North York Moors, hvor hedernes lilla lyngfarve i sommermånederne skaber en unik og romantisk ramme. Oplev Roseberry Topping, den rødlige bakketop, der stritter mellem farverige marker, og besøg karismatiske fiskerbyer, som skønne Runswick Bay, smuglerkrogen Robin Hood’s Bay og hyggelige Staithes, der alle klynger sig til klippekanterne. Whitby, hvor ruinerne af klostret og den gotiske kirke inspirerede Bram Stoker til at skabe sin uhyggelige karakter Dracula, indbyder også til en spændende dag ved havet.


”Nordengland er dramatisk, farverig og overraskende øde. turen gennem Yorkshires betagende natur i et af de mest tyndtbefolkede egne af England er et fantastisk kør-selv-eventyr”

- Joan, Europa-specialist i Odense


 

Kort

Vis på kort

Oplev England - Skab din egen historie