Auberge de la Source, Barneville-le-Bertran, Normandiet

Charmerende hotel i normandiet

L'Auberge de la Source, Barneville-le-Bertran (Honfleur)

L'Auberge de la Source er et smukt autentiske bindingsværkshus med røde mursten, omgivet af  en charmerende blomsterfyldt have med damme, der skaber en skøn fredfyldt stemning. L'Auberge de la Source ligger lige i udkanten af skoven ved den karakteristiske landsby Pays d'Auge og lokker med idylliske gåture langs de små stier der fører til Côte de Grâce eller til de små strande i nærheden. 

Tæt på Honfleur og kun få kilometer fra Deauville er Auberge de la Source det ideelle udgangspunkt for at besøge den fabelagtige Route de Cidre med de charmerende landsbyer, stutterier og Grand Cru Cider og Calvados destillerier eller lade turen gå til de berømte landgangsstrande længere mod vest.

 

Fra 745 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fredfyldt poesi

L'Auberge de la Source byder jer velkommen til sine tre charmerende bygninger. Det første er Auberge, kroens største del med stue og restaurant, dernæst Pavillonen i haven og endelig 'la Longère', et bondegård, der spejler sig i ørreddammene. Beliggenheden er fredfyldt poesi, beroligende uspoleret natur og et velbevaret miljø.

I den charmerende restaurant serveres lækre retter fremstillet af friske, lokale råvarer med Normandiets karakteristiske smage og dufte, og der tilbydes en fire-retters lækker gourmet-menu, der skifter hver dag. Restauranter er åben både til frokost og aften. Hver dag serveres en lækker omfattende morgenmad, og om sommeren kan I nyde den under æbletræerne i haven, mens en køling vintermorgen nydes ved indstedet.

Til afslapning ligger det lille bedårende hus i haven, hvor der tilbydes naturlige æblebaserede behandlinger og de skønne dufte der strømmer gennem bygningen og haven får jer til at svømme hen i forventning.

Og kun godt fem kilometer fra hotellet ligger den fortryllende by Honfleur med sin hyggelige havn og de smukke historiske huse, der nærmest kæmper om pladsen langs kajen. Selv om havnen er byens centrale plads, lokker de forskellige kvarterer med mange spændende oplevelser, ikke mindst den imponerende trækirke L'église Sainte-Catherine.

Galleri

Kort

Vis på kort