Château Hôtel du Colombier, St. Malo, Bretagne

Skibsrederens slot

Château Hôtel du Colombier, St. Malo (, Bretagne)

Tæt på Saint Malo og de idylliske strande ligger Château du Colombier, et af de største slottet bygget af skibsrederne i Saint-Malo, og den smukke bygning har bevaret sit autentiske udtryk fra 1700-tallet. Indenfor er træpaneler og malerier fra det 18. århundrede, og en monumental, rigt prydet egetrappe og åbne indsteder minder om en tid med overdådighed.

De rummelige, lyse værelser med deres voksede parketgulve er perfekte til et romantisk ophold, og den seks hektar store park med en stor terrasse, en sø og endda et kapel skaber fred og ro, hvile og velvære.

Fra 615 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Med smage fra østen

Château hôtel du Colombier er et af de specielle steder med sin egen unikke karakter hvis skønhed og ægthed efterlader et varigt indtryk. Hotel du Colombier, der blev bygget i 1715 af en af East India Company's skibsførere, er et paradis med fred og ro i smukke grønne omgivelser, kun tre km fra Bretagnes herlige strande og 10 minutter fra centrum af Saint-Malo.

Hotellets værelser varierer i størrelse og indretning og er delt op i flere kategorier.  Alle har en dobbeltseng (queensize) eller to enkeltsenge, badeværelse og et opholdsområde samt udsigt over parken eller dammen, safe, hårtørrer, gratis kaffe/te og trådløst internet. 

Restauranten på Château du Colombier tilbyder 'bistronomisk' mad, der kombinerer traditionel mad fra Bretagne med asiatisk mad. Her kommer I på en kulinarisk rejse hvor kokken Sokha Le Bouvier bringer sin personlighed frem i sit køkken. Der benyttes altid friske regionale råvarer kombineret med krydderier fra Asien eller Afrika, idet mange skibsredere fra St. Malo bragte krydderier med hjem fra Indien og Sydhavet og dannede "Compagnie malouine des Indes". Sokha, der oprindeligt var cambodjansk, vil introducere jer til en spændende smagsoplevelse

Galleri

Kort

Vis på kort