Domaine de la Corniche, Giverny, Normandiet

Udsigt over seinen

Domaine de la Corniche, Rolleboise (Paris-Rouen)

Domaine de la Corniche blev bygget i 1908 for at beskytte Belgiens Leopold II's forhold til Blanche de Vaughan og har en af Ile de France's smukkeste udsigter. Den elegante herregård ligger nær Giverny, der nu er evigt forbundet med den impressionistiske bevægelse og Monet's have, i skønne grønne omgivelser og alligevel tæt på Paris. 

Hotellet er designet til fritid med haver, udendørs swimmingpool, et lille Temple d'Amour, flere lounger, et billardrum, en Moët et Chandon bar, en terrasse med panoramaudsigt og to restauranter og en spa. Værelserne, fordelt på 4 bygninger, er romantiske og elegant indrettede i moderne stil.

Fra 1.265 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Kulinarisk tradition

Det charmerende hotel på toppen af kridtklipper med en forbløffende udsigt over den bugtende flod Seine tilbyder en panoramisk toprestaurant, en antik bistro, en Cinq Mondes Spa, en Moët & Chandon bar, en biograf samt udendørs aktiviteter. Domaine de la Corniche er det hele på én gang! Feriehotel eller gæstehus, men frem for alt et hotel, der er sprængfyldt af karakter!

Om det er i hovedbygningen, i la Jeannette, i  la Forestière eller i Spaquana har alle værelser en original atmosfære med varme farvenuancer og en elegant og moderne indretning. Alle værelserne er forskellige i størrelse og indretning med byder naturligvis på forskellige udsigter og bekvemmeligheder.

I februar 2018 blev hotellets restaurant Panoramique tildelt en Michelin Guide-stjerne! Hotellets køkkenteam sammen med en service af høj kvalitet tilbyder et bredt udvalg af måltider, der kommer fra den franske kulinariske tradition, med moderne fornyelse. Restauranten tilbyder afslappende omgivelser med en af de mest betagende udsigter over Seinen, som I kan beundre, mens I nyder middagen på den fantastiske terrasse på de varme sommerdage.

I spaen Sequana (latinsk for Seine-floden) kan i nyde en velværeoplevelse. Med mere end 600 kvadratmeter dedikeret til jeres velbefindende tilbyder Spaquana adgang til en elegant indendørs swimmingpool, udstyret med et boblebad og massagestråler, behagelige alkove og solsenge, et stort damprum, en sauna og et solarium.

Galleri

Kort

Vis på kort