Domaine de la Résidence, Metz, Champagne

I harmoni med naturen

Domaine de la Résidence (Champagne, Reims)

Et par minutter fra centrum af Metz ligger Domaine de la Résidence i 6 hektar naturlige omgivelser og frodige grønne områder med små søer og skov. Et grønt pusterum, der er blevet et smart og trendy sted i Metz-området.

I hjertet af Frescaty-plateauet, få minutter fra Metz centrum, byder Domaine de la Résidence dig velkommen til et enestående ophold midt i naturen. I vil falde for charmen i de 4-stjernede hytter beliggende ved søen eller i skoven.
Domaine de la Résidence er et sted med fred og ro, der er blevet en chic og trendy destination.

I løbet af opholdet kan I benytte hotellets swimmingpool, infinity jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, massageseng eller anvende de udendørs aktiviteter (tennisbane, petanquebane, fiskedam osv.)

Domaine de la Résidence er det ideelle sted at genoplade batterierne som et par eller sammen med familie og venner.

Fra 555 kr.
pr. person pr. nat i 25kvm hus til 2 personer

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Restaurant vol 128

Restauranten Vol 128 på Domaine de la Résidence er lys og åben ud mod parken og det naturlige sted at nyde et aftensmåltid. Her serveres frisk og sæsonvarieret mad fra gourmet køkkenet.

På Domaine de la Résidence nydes morgenmaden i din hytte. En gourmetkurv leveres direkte til hytten hver morgen med et udvalg af produkter, som du har valgt blandt friske regionale produkter af høj kvalitet

Galleri

Kort

Vis på kort