Domaine du Gouverneur, Monthieux, Rhône-Alpes

I hjertet af provence

Domaine du Governeur, Monthieux (Lyon)

Domaine du Gouverneur ligger kun 30 minutter fra Lyon og og placeret midt i 330 hektar frodige grønne områder. Hotellet ligger ved krydset mellem Bresse og Beaujolais, regioner karakteriseret af gastronomi og vinavl.

Domaine du Gouverneur er som hjemsted for en golfbane, hotel og en restaurant et virkelig exceptionelt sted. Området er gennemsyret af historie siden det 14. århundrede, og er bygget på Chåteau du Breuils tidligere grunde og dens udhus. Dette historiske monument har bevaret chateauets raffinement og elegance, og er et fristed, det hører til de sjældne steder, hvor man føler sig overvældet af en følelse af sindsro og fred.

Domaine du Gouverneur samler et meget smukt 4* hotel med 53 rummelige og komfortable værelser og suiter samt en restaurant "La Table du Gouverneur".

 

Fra 863 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Golfbanen

Kernen i den uspolerede natur omkring Domaine du Governeur er den berømte golfbane, der består af to 18-hullers baner og en 9-hullers bane med varierende sværhedsgrad. Det værdsættes af både begyndere og erfarne golfspillere.

Restauranten La Table du Governeur

Restauranten på Domaine du Governeur tilbyder et regionalt baseret køkken, hvor velsmag og gastronomi går hånd i hånd. Menuen viser den kulinariske arv og de opskrifter, der har gjort regionen berømt - ferskvandsfisk, frølår, vildt, fjerkræ - og naturligvis vin.

Kom og oplev det autentiske og velsmagende bistronomiske køkken!

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Provence og det sydøstlige Frankrig

Oplevelser i Provence og det sydøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud