Escal'Atlantic i Saint Nazaire

Blandt Ubåde og krydstogtskibe

Escal'Atlantic, Ocean Liner Experience, finder du i den uigennemtrængelige tyske ubådsbase, som blev bygget under besættelsen. Det blev det franske hovedkvarter for den tyske flåde, Kriegsmarine. Saint-Nazaire blev derfor et vigtigt mål for de allierede, som ødelagde mange af skibsværfterne under Operation Chariot i 1942.

Escal’Atlantic tager dig i dag med på en transatlantisk rejse, som om du selv er steget om bord på en lang rejse. Inde på ubådsbasen i Saint-Nazaire, bliver du transporteret tilbage i tiden. Den omfattende artefaksamling, den indbyggede atmosfære og de interaktive funktioner, gør din oplevelse uforglemmelig! Escal'Atlantic er en must-see attraktion for hele familien. Besøg stedet i dit eget tempo. Du er fri til at blive så længe du ønsker, en time eller meget mere, det er op til dig. Her er du "passager for en dag"!

Oplev hytterne, læn dig tilbage i en liggestol på promenadedækket, tag en pause i baren eller i spisestuen, og mæsk dig i havets skønheder og delikatesser. Den skjulte side af skibet afslører også sine hemmeligheder: maskinrummet, styrehuset og kølerummet.

I lastrummet kan du spille legebarnet løs. Takket være det interaktive spil omkring et stort animeret verdenskort, bliver du selv direktør for et rederi. Hvilken linje vil du prøve? Saint-Nazaire - Veracruz? Le Havre - New York? Du finder snart ud af, at det var en meget kompleks forretning. Skal du vælge sikkerhed i stedet for kommercielle aspekter, eller risikere at sejle nær isbjergene eller spille det sikkert og ankomme sent i havnen?

Kort

Vis på kort