Hotel de France, Valence, Auvergne-Rhône-Alpes

I hjertet af Valence

Hotel de France, Valence, Auverne Rhône Alpes

Med en beliggenhed i hjertet af Valence er Hôtel de France ideelt beliggende til at opleve og udforske byen. Kun få minutter fra gågaderne, butikkerne og restauranterne nær Jouvet Park og Kiosque Peynet samt tæt på togstationen.

Hôtel de France haral den komfort, som et 4-stjernet hotel tilbyder i virkelig moderne omgivelser. Møblerne er moderne, elegante og slanke, hvor et strejf af farver inkluderer stærke kontraster og mere blide nuancer. I vil elske den elegante indretning med materialer i høj kvalitet og smukt designet tilbehør. Vælg mellem værelser, juniorsuiter og suiter, afhængigt af jeres behov og vær sikker på, at Hôtel de France garanterer et komfortabelt ophold af høj kvalitet.

Nyd morgenmaden i den fredelige gårdhave eller smag af en af de hjemmelavede cocktails om eftermiddagen. Terrassen er det perfekte sted at nyde varme og solskin, så snart vejret er godt.

 

Fra 383 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Ejerne

François-Xavier og Corinne Prouteau haft af HÔTEL DE FRANCE i Valence i sytten år. Det har været en lang, vidunderlig og temmelig uventet historie. Hun var farmaceut og han iværksætter, og sammen besluttede de at omdanne ejendommen til et 4-stjernet byhotel.

Siden da har de fortsat med at udvide og forbedre bygningen for at give den ultimative bolig til deres gæster. Hôtel de France er et spændende hotel, der drives af to mennesker, der virkelig brænder for, hvad de laver.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Provence og det sydøstlige Frankrig

Oplevelser i Provence og det sydøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud