Le Maréchal, Colmar, Alsace

Autentisk charme

Le Maréchal, Colmar (Alsace)

Dette fortryllende boutiquehotel ligger i hjertet af det maleriske kvarter 'Lille Venedig', en ægte perle af en bygning fra 1600-tallet. Den fine bindingsværksfacade skjuler elegante værelser og suiter smukt dekoreret med antikke møbler, nogle med himmelseng eller senge i Louis XV stil.

Og hotellets dejlige restaurant 'A l'Echevin' med sin terrasse ud til floden Lauch er kendt for sin perfekte blanding af moderne og traditionelle smage.

Fra 565 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Terroir & tradition

Colmar og Hotel Le Maréchal ligger i hjertet af Route de Vin D'Alsace og hotellet er indrettet i en fredet bygning fra 1565, der nærmest er et historiske monument, der trods sin moderne service og komfort har bevaret sin historiske charme.

Le Maréchal har 30 romantiske værelser og suiter, alle  forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle smagfuldt indrettede med respekt for ægthed og autenticitet og naturligvis udstyret med den nyeste teknologi.

Hotellets restaurant "A l'Echevin" er åben hele ugen til frokost eller middag, og tilbyder en fantastisk udsigt over kvarteret 'La Petite Venise', og inviterer jer til at opdage savoir-faire og kreativitet i deres køkken. I mere end 20 år har kokkenes prioritet været at præsentere det ypperste af de bedste lokale råvarer efter årets forskellige sæsoner.

Restauranten frister med en spisestue med en varm og intim atmosfære og en herlig terrasse ud til floden. Her kan I også nyde en Candlelight Dinner ledsaget af passende musik, afstemt efter køkkenchefen og køkkenteamets raffinerede og innovative gourmetkøkken. Kokken og hans team har kun et mål: at tilfredsstille både gourmeter og gourmander.

Galleri

Kort

Vis på kort