Maison Chabran, Valence, Auvergne-Rhône-Alpes

4-stjernet charme tæt på Valence

Maison Chabran, Pont de I'Isère, Auverne Rhône Alpes

Maison Chabran er et 4-stjernet hotel tæt på Valence beliggende i Pont-de-L'Isère. Hotellet er det ideelle sted at nyde en eller flere dage i smukke omgivelser, med god mad – og alligevel tæt på Valence.

I 1935 erhvervede Michel Chabrans bedsteforældre en lille cafe i Pont de l’Isère og med mere end 80 år på bag sig er bistroen i Provence i dag blevet et sted, der er kendt for sit fremragende køkken og det fine hotel. Huset, der er mere end et århundrede gammelt, har ni smukke, rolige og farverige værelser.

Fra 319 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Restautant La grand table

Kokken Michel Chabran er en autentisk kunstner, der tilbereder råvarer fra lokale produkter i et inspirerende køkken, hvor gastronomien varierer med årstiderne. Her fremtrylles Michelin anerkendte måltider, der kan nydes foran pejsen eller i de dejlige omgivelser på terrassen eller i haven.

Restauranten La Grande Table er anerkendt med 1 Michelin stjerne

Når en ny dag vågner, kan I nyde en lækker morgenmad. Er vejret godt serveres morgenmaden på haveterrassen eller på verandaen, så I her kan nyde den i fred og ro. På menuen en kontinental morgenmad sammensat af hjemmelavede og/eller regionale produkter: hjemmelavet syltetøj, pålæg, ost, æg, frisk frugt og dejligt brød.

Galleri

Kort

Vis på kort