Museer i Nice

En kunstnerisk by

Store kunstnere og digterhjerter har altid været tiltrukket af Provence og Den franske Riviera. Skønheden, charmen og det vidunderlige farvespil kan heller ikke andet end sparke gang i din kunstneriske interesse. Besøger du Nice på din kør-selv-ferie er der rig mulighed for at se en verden af kunstværker på de mange museer. Her finder du fire museer, du bør besøge på din ferie.

 • Matisse-museet
  Det smukke museum viser et flot udvalg af Matisses værker samt nogle af hans personlige effekter. I museumsforretningen kan du købe Matisse-plakater med hjem.
 • Chagall-museet
  Har du kendskab til den russiske maler Marc Chagall, bør du besøge Chagall-museet. Det er bygget specielt til Chagalls værker og rummer fx malerier med bibelske motiver.
 • Musée d'Art Contemporain
  Interesserer du dig for moderne og nutid kunst er Musée d'Art Contemporain bestemt et besøg værd. Museet har blandt andet værker af Andy Warhol.
 • Villa Masséna
  Det smukke Musée Masséna, en villa fra den fascinerende Belle Epoque, ligger på Promenade des Anglais og er et skønt historisk tilbageblik på Nice, som det tog sig ud i det 19. århundrede.

kort

Vis på kort