Rejser til Grækenland

Guddommelige Grækenland

I Grækenland finder du alle de ingredienser, der skaber en uforglemmelig rejse. Grækenland lokker med pragtfulde ferieøer med turkisblåt vand og strande i verdensklasse. Tænk bare på solen, strandene, maden, de mange fantastiske øer og det store kulturhistoriske vingesus, som du fornemmer over alt, uanset hvor du rejser hen i Grækenland. Rejs til fx Kreta, Rhodos, Kos eller Santorini og dyrk strandene, det turkisblå Middelhav og de charmerende tavernaer med menukort med sprødstegte fisk, græsk salat, tzatziki, souvlaki, moussaka og meget, meget mere.

Derudover kan du på en rejse til Grækenland også opleve Europas klassiske kultur i Athen med både Akropolis og Parthenontemplet. Landet emmer af historiske monumenter, og anses for at være demokratiets vugge.

Brug vores viden til at sammensætte din rejse til Grækenland

Uanset om du planlægger en kør-selv-ferie, storbyferie, en aktiv ferie eller en afslappende bade- eller familieferie på fx Kreta eller Rhodos, hjælper vi dig med at sammensætte en rejse, der opfylder dine ønsker og behov. Skriv eller ring til os for at få et uforpligtende tilbud.

Det kan du glæde dig til:

 • Det mageløst azurblå hav

 • Antikkens arkitektoniske pragtværker i Athen

 • En perlerække af pragtfulde ferieøer

Vi har lavet en række inspirerende kør-selv-forslag, der alle kan skræddersys til dine ønsker.

Du vælger selv:

 • Egen bil eller fly med lejebil/ autocamper
 • Rejserute
 • Antal dage
 • Hotelstandard
 • Oplevelser undervejs

Hvorfor vælge en pakkerejse?
Køb altid en pakkerejse, så er du sikret, hvis det uforudsete pludseligt sker. Læs mere her

KONTAKT

 

Få masser af inspiration til din Grækenland-rejse

Gudernes by Athen - Grækenlands hovedstad

Når du rejser til Athen i Grækenland træder du direkte ind på livet af Europas klassiske kultur og de gæve græske guder. På en forlænget weekend kan du fx sagtens nå at komme op på Akropolisklippen og beundre Parthenontemplet, de gamle amfiteatre og den smukke udsigt over Athen fra Belvedere.

Du skal også tage en slentretur gennem det gamle Pláka kvarter med mange små butikker og hyggelige tavernaer. Athen i Grækenland er altid et fascinerende bekendtskab uanset længden af din rejse.

 

Populære øer i Grækenland

Kreta - strandliv og pastelfarvede huse

Zeus’ legendariske fødeø Kreta er ikke alene den største og mest sagnomspundne af de mange øer i Grækenland. Når du rejser til Kreta i Grækenland finder du også en ø med et gudsbenådet klima og kilometerlange sandstrande, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav og frister dig med daseferie og afslapning.

Dertil kommer alle de pastelfarvede huse, olivenlundene, de forhistoriske ruiner og et superlækkert menukort med masser af sprødstegte fisk, tzatziki og musaka.

Rhodos rammer altid plet

Der er flere gode grunde til, at Rhodos i flere år har været et populært rejsemål for os danskere. Når du rejser til Rhodos i Grækenland får du et perfekt klima med masser af sol og ingen regn i sommerhalvåret. Du kan også dase dagen lang på en af de utallige skønne strande med masser af vandsportsaktiviteter.

I Rhodos By, Lindos eller Kámiros mærker du vingesuset fra en lang og spændende historie. Her er vinmarker, små fiskerlejer, hyggelige landsbyer og du kan også tage en vandretur til Rhodos højeste punkt, Ataviros på 1.215 meter. Du har kort sagt mange gode grunde til at rejse til Rhodos i Grækenland.

Kos – perfekt til en sommerferie

Kos er kendt for sine mange pragtfulde strande og farverige natteliv. Men Kos har også nogle kulturskatte, der er værd at besøge som fx Johanniterborgen. Selve Kos by er for dig der elsker små taverner, barer og fester til den lyse morgen. Ønsker du et fredeligere område, er Lambi et godt alternativ.

Vest for Kos by, ligger Tigaki med øens bedste strand med alle former for vandsportsaktiviteter. Strandene er dejlig lavvandede og ideel til børnefamilier. Rejser du til Kos, er du sikker på en sommerferie med masser af sol og varme.

Korfu - strandene lokker

Kun 3 timers flyvetur fra København finder du en frodig paradis-ø som er grøn fra ende til anden og er rig på græsk kultur og historie. Øen rummer alle - hvad end du vil på romantisk parferie, aktiv ferie eller familieferie, vil I kunne finde aktiviteter, der passer lige netop til det behov I søger. Korfus helt store trækplaster er øens mange forskellige slags strande.

Hvis du er til stenstrande med smukke klippeformationer, skal du tage til den østlige del. Er du derimod til hvide sandstrande med det klareste blå vand, er den vestlige side fyldt med sådanne strande.

Santorini - en smuk vulkanø

Rejser du til Santorini, kommer du til en af Grækenlands absolutte smukkeste øer. De kridhvide små byer danner en fantastisk kontrast til det sorte landskab, der for tusinder af år siden, blev dannet at et voldsomt vulkanudbrud. På østsiden finder du de flotteste sorte lavastrande og vestsiden domineres af stejle klipper ned mod havet.

En af Santorinis kendste byer er Kamari, med en pragtfuld strandpromenade og lange lavastrande. Det er et rigtigt godt udgangspunkt for at udforske hele øen.

Halkidiki – turkisblåt hav, grønne nuancer, kultur og natur

Halkidiki halvøen strækker sig på smukkeste vis ud i Det Ægæiske Hav. Du vil hurtigt blive grebet af stemningen og den herlige blanding af natur, kultur og skønne badestrande. Du kan tage på opdagelse på de 3 halvøer Athos, Kassandra og Sithonia og få 3 vidt forskellige oplevelser.

Athos er den bjergrigeste halvø med Mt. Athos, der stjæler opmærksomheden men det er de mange klostre, der er Athos helt store trækplaster. Sithonia halvøen er for dig, der sætter pris på naturen og et roligere tempo. En cykeltur er den perfekte måde at opleve halvøen på. Kassandra har alle faciliteter og nok Halkidikis populæreste halvø. Skønne hoteller, et farverigt natteliv og gode restauranter med alt godt fra havet. Du kommer nemt Halkidiki via Thessaloniki, der ligger ca. 100 km derfra.

Peloponnes - Luksus på 1. klasse og lækre strande

Peloponnes ligger i det sydlige Grækenland. Det er her du oplever den ægte græske stemning og gæstfrihed. Du kan starte ferien med nogle dage i byen, Kalamata, hvor du sandsynligvis flyver til.

Hvis du lejer en bil, kan du nemt komme rundt på halvøen. Du kan køre gennem olivenmarker og bjerge til historiske seværdigheder og lækre strande og små kystbyer. Ønsker du livsnyderferie på 1. klasse, så bør du tage til luksusresortet Costa Navarino med udsigt til Det Ioniske Hav.

Kontakt - skal vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011