Cork's Vienna Woods Hotel, Glanmire, County Cork

Storslået 'country house' 

Fitzgeralds Vienna Woods Hotel, Glanmire i Irland
Fitzgeralds Vienna Woods Hotel ligger i udkanten af Cork, kun 5 kilometer fra byens centrum. I kommer til at bo tæt på nogle af Corks fineste og mest besøgte attraktioner. Hotellet tilbyder komfortable og charmerende værelser i overkommelige priser.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Irland starter eller slutter i Cork, kan vi varmt anbefale, at I bruger et par dage på dette skønne hotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 510 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Elegant hotel i smukt skovområde nær Cork

Et stenkast væk fra fantastiske Cork by ligger Fitzgeralds Vienna Woods Hotel midt i fredfyldte 89.000 m2 privat skovområde med udsigt til Glashaboy River. Hotellets prisvindende Mabel Crawford's Bistro tilbyder en omfattende menu med noget for enhver smag - ikke mindst irske retter med et moderne tvist! Som medlem af "Guaranteed Irish" benytter hotellet sig hovedsageligt af friske råvarer fra lokalområdet.

Cork er en by, der går meget op i mad, som blandt andet kan ses på deres Cork Butter Museum. Men specielt The English Market med mere end 50 forskellige madboder, viser hvorfor Cork anses som værende Irlands kulinariske mekka. Et ægte paradis for enhver foodie og et must-see på jeres kør-selv-ferie i det sydlige Irland.

  • Fitzgeralds Vienna Woods byder på 50 værelser med komfort og luksus
  • 8 luksuriøse villaer - alle med 4 dobbeltværelser og fuldt udstyret køkken så der er plads til hele familien
  • Et af kun 53 hoteller i Irland der er blevet tildelt Guaranteed Irish membership
  • Seværdigheder i området: Titanic Experience Cobh, Blarney Castle, Jameson Distillery, Spike Island, Cork City Gaol

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud