Harrington Hall Hotel, Dublin

Fredelig oase i Dublins travle hjerte

Harrington Hall Hotel, Dublin i Irland
Harrington Hall Hotel er centralt beliggende på en af Dublins mest fashionable adresser. Hotellet har for nyligt undergået en komplet renovering, i håb om genskabe det smukke georgianske arkitektur. Den originale stil er blevet bevaret og stilfærdigt mixet med moderne faciliteter.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Irland starter eller slutter i Dublin, vil Harrington Hall være et oplagt sted at bruge nogle dage. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 866 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hyggeligt boutique hotel i smuk georgiansk stil

På Harrington Hall Hotel kommer I til at bo midt i Dublins modecentrum. I er kun et stop med sporvognen fra Grafton Street, som er Irlands mest eksklusive shoppingområde. Temple Bar og alle Dublins store attraktioner er inden for gåafstand af hotellet. Efter en lang dag, kan I bestille en tid hos hotellets massør, så I er klar til morgendagens aktiviteter.

Efter en dag fyldt med seværdighed vil hotellets yderst hjælpsomme receptionister hellere end gerne hjælpe jer med at finde en lækker restaurant. Hotellet selv tilbyder en lækker morgenmad, så I kan få en god start på dagen.

  • 29 komfortable og fleksible værelser
  • Hotellet tilbyder privat parkering, så I hurtigt kan komme afsted på resten af jeres kør-selv-ferie
  • 4-stjernet boutique hotel midt i Dublin
  • Seværdigheder i nærheden: Grafton Street, Trinity College, St. Stephens Green, Christ Church Cathedral, Kilmainham Gaol

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud