4 fristende Michelin-restauranter ved Gardasøen

I Michelinmandens fodspor 

Rundt om hvert et gadehjørne dufter der af nybagte ”pizze”, og de små lokale og uformelle restauranter stiller gerne jeres sult med regionens specialiteter. Jeres kør-selv-ferie ved Gardasøen byder på masser af oplevelser, og er du en rigtig mad-connaisseur, så er restauranterne værd at køre efter. Her, hvor gourmet-restauranterne ligger tæt, som druer på klaser, er der lagt op til uforglemmelige smagsoplevelser til rimelige penge. Gå i Michelinmandens fodspor langs Lago di Gardas kyst på jagt efter røde stjerner, og lad maden fortælle jer historien om Italien. 

Inspiration

1. Vecchia Malcesine - michelin ved søens bred

Vin- champagneglas, Italien

 

På Vecchia Malcesine beskriver kokken maden som eklektisk, vulkansk, gøgleragtig og bestemt.Her kæmper udsigten ud over søen og Malcesinoslottet med de spændende smagssammensætninger om jeres opmærksomhed.

2. Villa Feltrinelli - Højgourmet i smukke omgivelser

Restaurant Villa Feltrinelli, Gargnano ved Gardasøen

 

Det ekstravagante luksushotel, 18 kilometer nord for Salò, har tidligere haft Mussolini i husarrest og underholdt Churchill. I dag har restauranten to michelinstjerner. Hotellet er blandt verdens fineste, og det lever køkkenet i den grad op til.

Læs mere om Villa Fetrinelli

3. La Tortuga - Italiensk Familiemiddag

Restaurant La Tortuga, Gardasøen i Italien

 

Restauranten har kun plads til 25 gæster, og det føles lidt som at sidde med til en italiensk familiemiddag, når I sætter jer til bords. Kokken er erfaren jazz-guitarist, og indretningen synes lidt at være en fusion mellem det traditionelle Italien og det farverige jazzmiljø.

Læs mere om La Tortuga 

4. Lido 84 - En af Italiens mest berømte restauranter

Restaurant Lido 84, Gardasøen i Italien

 

Kun et beskedent vejskilt gør opmærksom på restauranten. For enden af trapperne ved den skvulpende vandkandt venter jer store smagsoplevelser. Det er en af Italiens mest berømte restauranter, og her kan I stifte bekendtskab med noget af det fineste det italienske køkken har at byde på

Læs mere om Lido 84 

Kort

Vis på kort

Oplev Gardasøen - Skab din egen historie